2-2 igen - nedrykning en realitet

12. juli 2020

Nedrykningen til 2. division blev i går desværre en realitet for FC Roskilde, da Hvidovre vandt i Kolding. Derfor er det nu ikke længere muligt for FC Roskilde at nå den 9. plads, der ville gøre, at man forbliver i NordicBet LIGA'en.

Så i dag var det spændende om det ville påvirke gutternes indsats. Men man må bare sige, at det gjorde det overhovedet ikke. FC Roskilde kæmpede, som de har gjort hele tiden, med alt hvad de havde. At "slå op i banen" ligger hverken til spillerne eller Martin Jungsgaards mentalitet. Man giver alt, hvad man har, hvilket naturligvis er en fornøjelse at se.

I dag blev det igen generelt en fin indsats og - for femte gang ud af 10 kampe siden turneringen blev genoptaget efter Coronanedlukningen - endte kampen 2-2. Vel egentlig ikke noget helt urimeligt resultat, som kampen udviklede sig, men alligevel ærgerligt, at "De lyseblå" ikke formåede at holde hele vejen hjem. Udligningen kom tre minutter før kampens ordinære spilletid udløb.

Frederik Vang var tilbage i målet for hjemmeholdet, og han gjorde en fin figur.

Efter en målløs 1. halvleg, kom gæsterne kort inde i 2. halvleg foran, da Sebastian Buch header gæsterne på 0-1. Mileta udligner på et smukt sparket direkte frispark. Phlip Rejnhold Olsen er opgavsmand til føringsmålet, da en fin indsats krydret med en sten hård afslutning, der dog registreres som et selvmål  af Emil Søgaard, da han har sidste fod på bolden. Kort før tid udligner gæsterne på straffespark.

Højdepunkter:

9': Første tilbud: Dyb bold til Monay - afslutningen er ikke skarp nok og Skive-keeper, Marcus Bobjerg tager sig af den uden problemer.

16': Skive sender et indlæg fra venstre ind i feltet, som Sebastian Grønning header på - Vang er på plads.

18': Lang bold frem til Czajkowski, der lægger den af til Monay, der afslutter fra kanten af feltet. Han får dog ikke det helt rigtige træf på bolden, der går forbi mål.

22': Skives Jeppe Grønning er farlig med et drøn af en halvflugter, der med et fælt skru suser mod undersiden af overliggeren. Vang er dog igen på plads og må give hjørnespark.

38': Souheib sender et hjørnespark fint ind ved forreste stolpe. Kyle snitter bolden videre, og den suser med høj fart lige forbi modsatte stolpe.

44': Super indlæg fra venstre side - Mileta er kommet med frem, men mangler lige en mulehår, for at få kontakt med bolden.

Pause

48': FCR i fint opspil - bolden end på pandebrasken af Mileta, der header på mål, men desværre lige over mål.

49': Indkast - hopper igennem FCR-forsvaret, der ser passive ud - Sebastian Buch dukker op og header Skive på foran.

68': Mileta udligner, da han på et direkte frispark tordner bolden fra kanten af feltet ind over muren og i netmaskerne. Flot sparket!

76': Nicklas Halse tæsker på mål, men keeperen tager sig af den med en hurtig reaktion.

82': Flot gennemspillet FCR-angreb. Rejnhold driver bolden from ind i banen, og bolden ender til sidst hos Mileta, der trækker sig fri - desværre i en lidt spids vinkel - han afslutter med venstre ben og bolden går forbi modsatte stolpe.

83': Philip Rejnhold bryder med stor energi igennem i højre side - han brager bolden mod mål, hvor den rammer gæsternes Emil Søgaard, der ikke når at reagere på den hurtige bold, og går i mål til fortjent 2-1 føring.   

87': Skive sender bolden ind i feltet, hvor Marcus Gudmann i feltet vælter sin direkte modstander omkuld - dommeren peger på 11 meter-pletter og giver ved samme lejlighed det gule kort. Skives Sebastian Denius udligner sikkert til 2-2.

Tillægstid: 3 minutter

93': Hjørnespark til Skive - bolden sendes ind i feltet, hvor der afsluttes lige over mål.

Kampfakta


FC Roskilde - Skive 2-2 (0-0)

Søndag, den 12. juli 2020, kl. 14.30

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 280

NordicBet LIGA

Dommer: Peter Much Larsen

Linjedommere: Shpend Shala & Ulrik Gøtze

4. dommer: Jesper Nielsen

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Philip Rejnhold Olsen

Marcus Gudmann

Kyle McLagan

Nicklas Mouritsen

Nicklas Halse (anfører)

Philip Rasmussen

Sebastian Czajkowski

Souhaib Dhaflaoui

Mileta Rajovic

Monday Etim

 

Kampforløb:

49' 0-1 Sebastian Buch (Skive)
62' Advarsel Nicklas Halse (FCR)
68' 1-1 Mileta Rajovic (FCR)
79' Advarsel Kenneth Nielsen (Skive)
83' 2-1 Selvmål Emil Søgaard (Skive)
87' Advarsel Marcus Gudmann
87 2-2 Sebastian Denius (Skive), Straffespark
90' Advarsel Philip Rejnhold Olsen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
87' Mileta Rajovic Abdoulie "AB" Njai
     

Ikke benyttede spillere:

Conrad Kromann (målmand)

Casper Grening

Daniel Segev Jørgensen

Oscar Høybye