WR Damp i erhvervsnetværket

Vores erhvervsnetværk har vokseværk!
 
Det er med stolthed i stemmen, at vi kan byde velkommen til endnu et nyt ansigt og firma i vores netværk. De nyeste dampe fra vores netværk kommer fra WR Damp, der netop er blevet netværkspartner i FC Roskilde.
 
Rasmus Adsbøl fra FC Roskilde glæder sig:
“Det er utrolig glædeligt, at endnu en sponsor vil med på rejsen. Jo flere der tilslutter sig netværket, jo bedre udbytte vil vores medlemmer få. Jeg ser frem til, at fodboldsæsonen starter igen, så de mange nye ansigter, som ikke har mødt hinanden endnu, kan mødes. Velkommen til WR Damp.”
Om WR Damp:
WR DAMP har siden 1971 været leverandør af transportable kedelanlæg, som løbende produceres, optimeres og udvikles, så det passer specifikt til den enkelte opgave. Tæt dialog og professionelt grej går hånd i hånd – altid!
 
For WR DAMP er driftssikkerhed et nøgleord, og vi går ikke på kompromis for at løse en opgave. Vi har det bedste grej og en stab af dygtige og kompetente medarbejdere med stor erfaring. I relationen til vores kunder bygger vi på samarbejde og kommunikation, når en opgave skal defineres og løses. WR DAMP er grundlagt i 1971 med hjemsted i Hedehusene. Virksomheden beskæftiger de dygtigeste
medarbejdere og er landets førende inden for sit område.
 
TOTALLØSNINGER – SAMARBEJDE – FLEKSIBILITET – EFFEKTIVITET – TILLID!