FC Roskilde henter Nicklas Schmidt

FC Roskilde har tredje sommerforstærkning på plads, efter vi i dag har skrevet kontakt med 25-årige Nicklas Bjerre Schmidt, der kommer til fra Hvidovre IF. 
 
Nicklas Schmidt har optrådt på midtbanen for Hvidovre IF 17 gange i den forgangne sæson - men fremover hedder det altså FC Roskilde.
Hovedpersonen selv glæder sig til at starte op efter sommerferien, hvor mange spændende ting venter:
“Efter tre gode år i Hvidovre, er jeg klar til nye udfordringer. Jeg kender Michael fra tidligere, så jeg ved hvad han står for & hvad han kan bringe. Jeg ved, at der er mange dygtige spillere i FC Roskilde - nogle som jeg også kender fra tidligere, så det er kun positivt. Efter mange gode snakke med både Anders Theil & Michael, følte jeg, at dette skifte var det rette for mig nu. Projektet starter først rigtigt nu. Holdet har en helt ny sæson foran sig med Michael ved roret, så jeg er glad for at kunne være med til at starte noget op - det er uden tvivl rigtig spændende. Jeg er glad for, at det hele kunne lade sig gøre.
 
Som spiller er jeg en løbestærk boks-til-boks-spiller, der naturligt tager ansvar, både verbalt & med kuglen. Jeg er god til at fordele spillet & samtidig komme godt rundt på banen.”
 
Sportschef, Anders Theil, er glad & stolt over, at vi kan hente spillere som Nicklas: 
“Nicklas Schmidt er en aftale vi godt kan være stolte af i Roskilde. Han er en klasse midtbanespiller, som jeg ved havde flere muligheder i NordicBet Ligaen. Alligevel valgte han at gå med vores projekt & det vi meget glade for. Nicklas er en spiller der altid arbejder hårdt & samtidig formår at gøre spillerne omkring sig gode. Godt overblik & en rigtig fin balance i sit spil. Det er derfor endnu en god forstærkning til vores trup. Nicklas har senest spillet i Hvidovre, men har tidligere været en del af Skovshoved, hvor han trænede under Michael.”
 
Velkommen til, Nicklas!