Tabte i Næstved

Efter en midtugekamp, hvor FC Roskilde leverede en rigtig fin præstation mod FC Nordsjællands reservehold, bød lørdagen på en træningskamp mod Næstved i Harboe Storhallen.

Målet for trænerstaben var at se spillere på forskellige positioner og se dem i forskellige konstellationer, for at danne sig et indtryk af, hvilke muligheder der er til rådgihed i forhold til det nye spillesystem, når der snart igen spilles om point.

Derfor var resultatet ikke det vigtige - men omvendt vil man naturligvis ALTID gerne vinde kampene, for det er jo ofte ensbetydende med, at man lykkes med de ting, der specifikt bliver arbejdet med. Og det er jo indlysende, at der skal lukkes bedre af defensivt, for tre mål er for meget at indkassere.

I går var Monnerup ikke tilfreds med 1. halvleg - hverken det defensive eller offensive spil. Vi fik ikke fat i duellerne og selve strukturen i det nye spillesystem fungerede ikke som planlagt. I 2. halvleg kom gutterne bedre med - vi fik scoret og var tæt på at udligne, men så alligevel smuttede Næstved igennem, i kampens døende minutter, og kunne udplacere Frederik Schram, der var tilbage i målet, efter små to ugers sygdom.

FC Roskildes mål til 2-1 var super flot - bolden er ført frem i højre side, den spilles fladt ind til Morten Nielsen, der med en genial assist snyder sin markering og spiller "Thyge" fri - han banker den sikkert, hårdt og fladt i kassen. Men mere blev det altså desværre ikke til.

FC Roskilde startede med følgende 11 spillere:

Frederik Schram, Stefan Hansen (anfører), Daniel Stender, Andreas Hermansen, Nicklas Mouritsen, Nicklas Halse, Valon Ljuti, Mark Gundelach, Emil Nielsen, Morten Nielsen og Mikkel Thygesen.

På fredag tager FC Roskilde på en uges træningsejr i Tyrkiet. Du kan følge med fra nærmeste hold på FC Roskildes officielle Facebook.