Storsejre og topopgør i ungdomsrækkerne

Af Alfred Winther Groth

U19

AB 3 – 3 FC Roskilde

23’ 0-1, Younes Bakiz

29’ 0-2, Younes Bakiz

37’ 1-2, Anis Ben Slimane

56’ 1-3, Mathias Kisum

87’ 2-3, Emil Mygind Jensen

90+4’, Anis Ben Slimane

Der var ualmindeligt meget gang i fodbold i Bagsværd, da AB lørdag tog mod både vores U17- og U19-hold. Festen gik i gang, da Younes Bakiz blev nedlagt i straffesparksfeltet efter et hurtigt opspil. Resolut samlede han selv bolden op, og hamrede straffesparket ind i målet. Få minutter senere var Bakiz igen klar, da han modtog en flot aflevering i dybden og udplacerede målmanden. Efter en AB-reducering satte Mathias Kisum en scoring ind, der klart må kandidere til sæsonens mål. Fra mere end 30 meter bankede han på flotteste vis et frispark i kassen, og bragte os igen foran med to mål. Drømmen om de tre point og førstepladsen blev dog lukket og slukket, da AB efter næsten et minuts konstant bombardement til sidst fik bolden ind bag en ellers velspillende Sebastian Blynov. En ærgerlig afslutning på et ellers meget velspillet topopgør! Det er dog fortsat kun ét point der skiller AB, Randers Freja og os i kapløbet om førstepladsen i U19 Divisionen.

U17

AB 0 – 0 FC Roskilde

Foruden et noget sløjt skud på mål efter et kvarters spil, så skulle vi helt hen i det 63. minut, før der rigtigt kom gang i U17-holdets kamp lørdag eftermiddag. Efter en god times spil fik Frederik Druedal Nielsen en mulighed over venstresiden, hvor han styrtede frem og var centimeter fra at putte bolden i mål. Et kvarter kom værterne så på spil, da en hurtig omstilling var lige ved at koste os et straffespark – hvis det havde stået til hele AB’s hold og tilskuerne på lægterne. Spillet fortsatte dog og blot tre minutter efter tester Saif Ahmed AB-målmanden af, da han kommer på skudhold efter et par lækre detaljer. Efter et par hektiske slutminutter med store chancer i begge ender, endte opgøret desværre 0-0. Derfor er vi fortsat af point med AB i U17 Divisionen, og holder fast i top fem.

U17 Future

FC Roskilde 7 – 0 Slagelse B&I

8’ 1-0, William Vincens Olsen

10’ 2-0, Jacob Milo

29’ 3-0, David Claridge Jensen

42’ 4-0, Jacob Milo

43’ 5-0, Jonathan Bolvig-Frøkjær

55’ 6-0, David Claridge Jensen

60’ 7-0, Malik Ait Ahmed

Som ventet blev det en nem opgave for vores U17 Future-hold at spille mod Slagelse B&I, der før runden lå nederst i tabellen. Men at det skulle blive så smal en sag for de unge talenter at tage sejren med, var alligevel imponerende. Efter blot otte minutters spil blev der sat gang i målgaloren, der endte med at blive holdets klart største sejr i denne sæson. Efter kampen slutfløjt kunne spillerne fortjent juble over fortsat at føre rækken med suveræne 22 point i ni kampe.

U15

FC Roskilde 2- 1 Hørsholm Usserød IK

23’ 1-0, Alexander Rosengaard Engqvist

35’ 2-0, Snorre Espersen

38’ 2-1, Niclas Schulze

På en flot solskinseftermiddag nuppede U15-holdet en fin sejr, der var tiltrængt efter midtugens nederlag til førerholdet fra B93. Drengene spilede flot, og havde de været en tand skarpere på dagen, så var det med garanti også blevet til en storsejr. Gæsterne fra Hørsholm Usserød IK fik ikke mange muligheder. Den ene scoring er derfor en smule misvisende for resten af kampens forløb, da de reelt set aldrig var i nærheden af point. Med sejren kan drengene for alvor begynde at kigge op ad i tabellen igen fra den nuværende syvende plads – hvor vi dog har en kamp i baghånden.

U14

Brøndby IF 1 – 5 FC Roskilde

32’ 0-1, Simon Mikalsen

45’ 0-2, Simon Mikalsen

61’ 0-3, Alexander Simmelhack

62’ 1-3

68’ 1-4, Simon Mikalsen

70’ 1-5, Asger Hansen

Selvom der normalt strømmer talenter ud af Vestegnen, skulle de vise sig ikke at være gode nok til vores U14-drenge, der lørdag tromlede henover BIFs knægte. Selvom der skulle gå over en halv time før der kom gang i målscoren, endte det ud i en ren målfest. Simon Mikalsen scorede sit første mål for de unge Ørne og inden dagen var omme havde han scoret ikke blot ét, men hele tre mål. Sammen med sine offensive legekammerater i Alexander Simmelhack og U13-spilleren Asger Hansen blev Brøndby bombet tilbage til stenalderen, og vores U14-hold er fortsat det bedste på Sjælland.