Nyt stemningstiltag i Roskilde Idrætspark

Vi har fået en flyvende start på 3. Division, og nu er vi endelig tilbage i ”Ørnereden”, hvor tribunen snart bliver fyldt igen!

Når vi vender tilbage til "den rigtige side af Rådmandshaven", bliver det samtidig startskuddet for et nyt tiltag, for at forbedre stemningen på stadion og forholdene for de trofaste FCR-fans.

Første skridt er etablering af et stemningsafsnit på tribunen, hvor de fans der ønsker at bidrage til at løfte stemningen, kan gøre dette under de bedst mulige forhold, så støtten for alvor kan mærkes hos spillerne på banen.

I første omgang er der reserveret 24 pladser i øverste venstre hjørne af tribunen (set fra banen) til kampen mod Karlslunde, fredag den 17. september kl. 19:00, og forhåbentlig bliver der behov for at udvide afsnittet med tiden.

Til kampen mod Karlslunde kvitterer FC Roskilde med en fribillet til de 24 første fans, der ønsker at være en del af stemningsafsnittet! Hvis du vil være med til at starte noget nyt op, og bidrage aktivt til stemningen, så send en mail til Thomas Andersen, 
ta@fc-roskilde.dk, med dit fulde navn og mobilnummer.

Vi håber, at alle vil bakke op om det nye initiativ, så den gode stemning og støtten vil sprede sig til hele stadion og give genklang i Roskilde.

Vi ses på tribunen!