Jannich Storch stopper i FC Roskilde

7. januar 2019

I forbindelse med kontraktudløb ved årsskiftet stopper Jannich Storch i FC Roskilde.

Da Jannich Storch for godt et års tid siden startede i FC Roskilde var det efter en alvorlig skade til Frederik Vang, der holdte den rutinerede keeper ude af hele 2018. Storch blev hentet ind som en erstatning og skulle kæmpe med Frederik Schram om målmandsposten. Derfor blev han i første omgang hentet ind på en etårig aftale, der altså udløb med udgangen af kalenderåret 2018.

Den aftale er nu udløbet og ikke blevet forlænget, hvorfor Storch stopper i FC Roskilde for denne omgang.

"Jannich har været god for træningsmiljøet og har bestemt været en fornøjelse at have i truppen. Vi kunne desværre ikke blive enige om en ny aftale, med den nuværende situation in mente. Samtidig er tre keepere på så højt et niveau lige i overkanten. Vi alle ønsker derfor Jannich held og lykke fremadrettet", siger sportschef Anders Theil

Men grundet klubbens nuværende økonomiske situation har der ikke været midler til at forlænge aftalen. Samtidig er Vang så godt som kampklar, hvorfor det ligeledes er vurderet som en stor mundfuld at have tre keepere i truppen, der alle kunne konkurrere om startpladsen.

Storch fik debut i den anden runde af NordicBet LIGAen i denne sæson efter et forår, hvor han måtte nøjes med bænken – men bestemt var med til at hæve niveauet til målmandstræningen og ligeledes stemningen i truppen. Han stod ligeledes de sidste syv kampe af efteråret. Storch har således gjort en god figur og været med til at få vendt skuden.

Jannich Storch nåede at spille i alt 12 kampe for FC Roskilde i efteråret.

Tak for nu skal lyde til Storch fra alle i FC Roskilde.

Jannich Storch forlader FC Roskilde efter mange flotte kampe i slutningen af efteråret.