En glad fys i FCR

7. december 2017

Efter det forsmående nederlag på 0-4 til Esbjerg den 12 .november havde jeg en snak med FCR’s fysioterapeut, Morten Walldo, der er ansat i FYSIO Danmark og bla. har ansvaret for FC Roskildes spillere.

Morten, f. 21.07.1989, nåede selv 102 kampe for FCR med ni mål til følge, med debut den 8.8.2010, FC Vestsjælland – FC Roskilde 3-1 og stoppede efter en hofteskade med kampen Brønshøj – FCR 1-1 (mål af Nicolai Mikkelsen) den 13.9.2014 – en kamp, hvor han i øvrigt var anfører!

 

  • Du startede som ungdomsspiller i Brøndby og Hvidovre og startede seniorkarrieren i selv samme Hvidovre (ca. 70 kampe) – hvad fik dig til FCR ?

Jeg ville prøve noget nyt – FCR var en klub på vej frem  - og med mine ambitioner ville jeg gerne være en del af det. Jeg startede mit studie som fysioterapeut i 2013, mens jeg selv spillede, og jeg blev færdig her i starten af 2017. Jeg hjalp til hos ungdommen undervejs for at prøve det af.

 

  • Du er nu til rådighed ”all over” grundet ansættelsen i FYSIO Danmark – hvad betyder det ?

Det er jo skønt at kunne komme en formiddag og træne med de småskedede spillere vi nu har haft i årets løb.  Det er en masse småting og generelt har vi været forskånet for de store skader. Emil er på vej, men han er langt fra kampform, og netop med hans sprint kan der være risiko for tilbagefald, men lad os håbe det holder. Vi har i alle kampe haft en rigtig god halvleg, men vi skal prøve hele tiden at lægge på – vi har mange gode boldspillere, men mangler måske at se lidt flere ”krigere” (Det var der vist i Thisted, red.).

 

  • Med den blandede start – bliver vi i rækken ?

Det er jeg ikke i tvivl om – vi er simpelthen for gode til at rykke ned.  Det er fedt at være med i fællesskabet, når man er fys. og ikke længere spiller – og jeg føler også, at spillerne er tilfredse.

 

  • Hvad er målet fremadrettet ?

Vi skal nok komme frem i rækken, for der er ingen tvivl om, at Monnerups fisosofi nu er ved at være ”inde” i truppen igen og der jo ingen tvivl om, at set-up’et er der.

 

En sen efterårseftermiddag er ved at blive til aften og samtalen slutter med ønsket herfra om point i Thisted – og det fik jo som bekendt, så derfor spændende hvad, der kommer ud af sæsonens sidste kamp på søndag hjemme mod Viborg FF – forhåbentlig tre lune point – inden det efter vinterpausen går løs igen den 4. marts i Hjørring mod Vendsyssel. (Der kom som bekendt tre point i kampen mod Viborg, red.)

 

/Bjørn Jensen