Nyt fra FCR Ungdom

Af: Alfred Winther Groth

U19

FC Roskilde 1 – 2 Randers Freja

8’ 0-1, Kasper Waarst Høgh

35’ 1-1, Oliver Lauritsen

85’ 1-2, Kasper Waarst Høgh

En ufatteligt spændende kamp blev lige lovligt interessant lørdag eftermiddag, da vores U19 Divisionshold bød Randers Freja velkommen til Kongebyen. Selvom gæsterne kom tidligt foran holdt drengene ved. Der blev knoklet under hele kampen – og de veg ikke tilbage i fysiske dueller. Med fem minutter tilbage af ordinær spilletid fik gæsterne et korrekt straffespark som sikkert blev sat ind udenfor Sebastian Blynovs rækkevidde, men dybt inde i dommerens tillægstid blev Matteo Clifford fældet i hvad der lignede et nyt straffespark. Men det blev ikke fløjtet, og derfor kunne randrusianerne tage tilbage til Kronjylland med en førsteplads i U19 Divisionen – som kunne have været vores.

 

U17

FC Roskilde 4 – 3 Slagelse B&I

25’ 1-0, Frederik Druedal Nielsen

34’ 2-0, Mohammad Fazal

40’ 2-1, Ludvig Lindhart Byrgesen

44’ 2-2, Mikkel Petersen

47’ 2-3, Alen Setka

49’ 3-3, Saif Ahmed

60’ 4-3, Bastian Halager Efraimsen

Som i U19-kampen var der også spænding for alle pengene i U17 Divisionsholdets kamp. Efter et fænomenalt flot saksespark kom vi foran 2-0 efter en god halv times spil. Herefter gik luften lidt af ballonen og på en god start af anden halvleg kom gæsterne foran. Men vores topscorer Saif Ahmed ville det anderledes og bragt med sin scoring balance i regnskabet inden Bastian Halager Efraimsen sikrede en velfortjent sejr. Og det var vigtige tre point i den fortsatte kamp for topplacering i U17 Divisionen.

 

U17 Future

FC Roskilde 0 – 0 LSF

Efter en flot sæson skulle U17 Future bruge mindst ét point for at sikre sig førstepladsen i rækken i den allersidste kamp i sæsonen. Heldigvis skulle dagens lørdagens modstander fra LSF vise sig ikke at være en uoverkommelig modstander og på hvad der ligner cruisecontrol, var uafgjort intet problem. Stort tillykke til de unge talenter, der efter et flot forår er suveræne mestrer af U17 Drenge Mester Efterår.

 

U15

FC Roskilde 5 – 0 Greve Fodbold

Mål af:

Alexander Rosengaard Engqvist

Alexander Rosengaard Engqvist

Lucas Barsøe

Snorre Espersen

Albert Støvring

For anden weekend i træk var det et storspillende U15-hold, der i weekenden gik på banen. Efter sidste uges flotte sejr over Fremad Amager var troen på egne evner stor. Det viste sig bestemt ikke at være uden grund og med strålende solskin og endnu mere strålende fodbold fortsatte de den gode form. Greve blev sendt retur med en snitter på 5-0, og dermed er drengene fortsat med i topstriden i den bedste U15-rækken på Sjælland.

 

U14

FC Roskilde 3 – 3 Lyngby Boldklub

34’ 1-0

37’ 2-0

42’ 3-0

55’ 3-1, Alexander Simmelhack

67’ 3-2, Alexander Simmelhack

70’ 3-3, Emil Pedersen

Efter sidste uges ærgerlige nederlag til førerholdet fra Farum/FC Nordsjælland havde U14-drengene brug for en sejr for endnu at holde sig fast i toppen af rækken. Efter en dårlig start på kampen skulle der noget af en opsang til i pausen for at undgå et nederlag. Det lykkedes i den grad også for gutterne, der kæmpede sig flot tilbage i anden halvleg. I næste runde venter Farum/FC Nordsjælland igen, og med kun to kampe tilbage af sæsonen bliver det en afgørende kamp for de unge talenter.

 

U13

FC Roskilde 4 – 0 Nykøbing FC

10’ 1-0, Carl August Mattsoon

28’ 2-0, Asger Oliver Hansen

28’ 3-0, Silas Købke

29’ 4-0, Asger Oliver Hansen

På ét vanvittigt minut viste vores dygtige U13-drenge hvorfor det er dem, der fører rækken så suverænt. Da Asger Hansen scorede kampens andet mål gik det stærkt, og gæsterne fra Nykøbing var som lammet. De kunne intet stille op overfor vores vilde målmaskine af et hold, der bankede hele tre mål ind på under 70 sekunder. En fremragende præstation, der bringer drengene op på 44 mål i ni kampe – og dermed kan de lukke og slukke eftersæsonen på en førsteplads. Bravo!