Tidligere U19-spillere og spillere på prøvetræning

Af: Alfred Winther Groth

I disse dage har vi i Ørnereden besøg af en række nye såvel som velkendte ansigter. Der er nemlig besøg fra både ind- og udland til førsteholdets træningspas. Således har vi en håndfuld spillere på prøvetræning, der er på besøg for at prøve lykken af.

Fra sidste sæsons U19-hold er Casper Grening, Sebastian Blynov, Mathias Rehder og Lucas Rejnhold Steen en del af førsteholdets forberedelser til den kommende sæson. Sidstnævnte glæder sig over muligheden for at blive matchet på lidt højere niveau:

"Det er en god mulighed for mig for som ung spiller. Det var også en af grundene til, at jeg skiftede hertil fra Brøndby i vinter. Jeg ser det også, som et stort skridt i den rigtige retning i min udvikling. Jeg kan tydeligt mærke, at niveauet er langt højere end det, jeg oplevede på U19-holdet", siger Lucas Rejnhold Steen.

Derudover har vi i denne uge også besøg af BK Frems Abdoulie Njai samt B.93s Nicolai Olsen, der begge kan operer på kanterne og udfordrer deres direkte modstandere samt besidder nogle gode spark.

Således er der masser af glade og nye ansigter, der forsøger sig og er med til at øge niveauet til træningerne i Ørnereden for tiden.