Mikkel Nøhr stopper i FC Roskilde

3. juni 2019

Pressemeddelelse

Af: Alfred Winther Groth.

Mikkel Nøhr Christensen stopper i FC Roskilde i forbindelse med hans kontraktudløb den 30. juni 2019.

Efter fire år som midtbanekreatør, målscorer, frisparksskytte og socialt omdrejningspunkt siger vi farvel til Mikkel Nøhr, der ikke fortsætter i FC Roskilde efter hans nuværende kontrakt udløber.

- Vi har desværre ikke kunne tilbyde Nøhr en forlængelse, med det han ønskede. Vi ønsker ham derfor al held og lykke fremadrettet, siger klubejer Carsten Salomonsson

Selv er Nøhr glad for den tid, som han har haft i klubben: 

- Jeg vil gerne sige mange tak til alle mennesker i og omkring klubben - herunder fanklubben, siger Mikkel Nøhr. Det har været fire fuldstændige forskellige år. Det første år var klubbens anden sæson i 1.division, hvor vi skulle vise, at vi hørte til der. Derefter var vi ved at rykke op. Så fulgte to sæsoner med en masse pres på - blandt andet truende nedrykning og konkurs, der blev afværget i sidste øjeblik. 

I løbet af sin tid i klubben har Mikkel Nøhr desværre været ramt af mange skader. Senest måtte han se til på sidelinjen, da holdet sikrede overlevelse i en dramatisk afslutning på sæsonen:

- Udover det, så har jeg nydt hvert et sekunder. Alle dårlige tider lærer man noget af. Jeg har lært meget om mig selv i løbet af det sidste halvandet år, hvor jeg har været skadet on and off. Jeg har været rigtig glad for mit ophold i Roskilde og håber også, at det bliver et glædeligt gensyn, når jeg helt sikkert besøger stadion igen. Held og lykke i fremtiden til klubben. Jeg kommer med garanti til at følge med i alt, hvad der sker. 

Vi siger alle mange tak til Mikkel Nøhr for en flot tid, der er blevet krydret med 20 mål og 15 assists i løbet af Nøhrs 95 kampe i lyseblåt. 

Held og lykke fremover!