Vores anfører bliver til sommeren 2023

28. april 2021

FC Roskilde er blevet enige med Andreas Hermansen om at forlænge den nuværende aftale til sommeren 2023.

Andreas Hermansen er ikke i tvivl:
“Jeg er en rigtig glad mand i dag. Jeg er glad for, at klubben tror på mig og ser mig som en vigtig brik i projektet. Der sker mange spændende ting, og jeg føler en glæde over at være en del af det.”

“Vi har fået en fed træner og er ved at bygge en fed kultur op. Jeg er Roskilde-dreng helt ind til benet og kan ikke vente med at skulle starte noget “nyt” op med FC Roskilde. Jeg har forlænget min kontrakt fordi jeg vil gå forrest, uanset hvor vi ender. Med de nye, ambitiøse ejere ved roret, er jeg ikke i tvivl om, at vi er på vej opad igen.”

23-årige Andreas Hermansen har båret anførerbindet i FC Roskilde siden sommeren 2020 og har over 50 kampe i lyseblåt på CV’et. Nu venter endnu flere opgør i Rådmandshaven.

FC Roskildes direktør, Claus Grønborg, glæder sig over at kunne sætte flueben ved anføreren:
“Andreas er kulturbærer for klubben og for hele det projekt vi er i gang med, både på og udenfor banen. Det er utrolig vigtigt, at en af vores egne vil gå forrest og har den tro på tingene som han har.”

“Han er vores anfører og derfor glæder det mig endnu mere, at vi har papir på hinanden de kommende sæsoner, efter denne forlængelse er faldet på plads. Ingen kan spå om hvordan denne sæson ender, men Andreas har stadig valgt at tro på FC Roskilde på den længere bane.”

Direktør Claus Grønborg og Andreas Hermansen i et Corona-håndtryk efter kontraktforlængelsen.