Velkommen til HTO Nedrivning

Igen i dag kan vi byde velkommen til en ny virksomhed og nye ansigter på sponsorfronten i FC Roskilde. HTO Nedrivning har netop tegnet et sponsorat i klubben, og begge parter glæder sig meget til at starte samarbejdet.

Lasse Hansen fra FC Roskilde udtaler:
“Det er dejligt igen at kunne byde velkommen til en ny sponsor. Den nye ejerkreds har haft positiv indvirken på interessen omkring klubben og vores netværk, og det er selvfølgelig glædeligt. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med HTO Nedrivning fremover."

HTO Nedrivning er etableret i 2016 og har adresse i Taastrup. Udadtil tegnes virksomheden af de to medejere Anya Mortensen og Lars Christensen, og Anya vil være den aktive i forhold til sponsoratet hos FC Roskilde. Hun har selv spillet fodbold i mange år, blandt andet på divisionsholdene i Brøndby og Hillerød.
Anya Mortensen fra HTO glæder sig over, at være blevet sponsor i FCR:
"Det var nyheden om det nye lokale ejerskab af FC Roskilde, der fik os til at tegne sponsoratet. Jeg elsker sport og synes, det er fedt, at vi nu kan støtte klubben. Jeg glæder mig til at følge holdet og venter mig også meget af at blive en del af erhvervsnetværket og ser sponsoratet som en win-win, hvor vi forhåbentligt får nye forretningsforbindelser og samtidig kan hjælpe klubben med at sikre sig plads i den nye 2. division."

HTO Nedrivning arbejder i hele hovedstadsområdet. I Roskilde er de blandt andet med i ombygning af Roskilde Rideklub, RUC GMO-sag, ombygning af Roskilde Gymnasium, asbestsanering af tag på Søndervangsskolen og total nedrivning af tidligere bankfilial på Fælledvej.