Velkommen til endnu en Plus Partner

Så kan vi igen byde velkommen til endnu en FCR Plus Partner, som har valgt at blive en del af det stærkt voksende FCR Netværk.

Thorsen & Petersen VVS

Thorsen & Petersen VVS A/S blev stiftet i 1995 af Kurt Thorsen og Lars Petersen som et personligt ejet selskab. I dag har virksomheden udviklet sig fra kun at være Kurt og Lars til at beskæftige mellem 15 og 20 medarbejdere.

Senest er VVS-installatør Jan Mieritz indtrådt i virksomheden som partner. Jan har de sidste 20 år arbejdet med bland andet sin egen virksomhed og senest som overmontør i en større VVS virksomhed.

Thorsen & Petersen VVS A/S  er beliggende i Roskilde. De servicerer dagligt privat- og erhvervskunder, boligselskaber og Rosklide Kommune, og de udfører alle former for VVS og blikkenslager arbejde i Roskilde og omegn.

Du er meget velkommen til at kontakte dem med din VVS-opgave, uanset omfang - og de kan hjælpe dig akut med en planlagt opgave, et tilbud, vagtudkald uden for normal åbningstid eller hvis du bare har et spørgsmål.

Thorsen & Petersen VVS A/S kan endvidere hjælpe dig med alt inden for almindeligt VVS-arbejde, herunder almindelig VVS-arbejde, montering af toilet, nyt badeværelse, tag- og blikkenslagerarbejde, nyt gasfyr, varmepumpemontering og solvarme.

Bes√łg Thorsen & Petersen VVS