Ungt FCR-blod på førsteholdet

Oliver Lauritsen og Henrik Ravensbeck på kontrakt i FC Roskilde.

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Henrik Ravensbeck og Oliver Lauritsen fra U/19-holdet, har skrevet kontrakt med FC Roskilde. De to unge drenge har begge været omkring holdet henover sommeren, og nu bliver præstationerne belønnet med en aftale. Både Henrik & Oliver har allerede debuteret for FC Roskilde.

Henrik Ravensbeck er glad for, at FC Roskilde er klubben han skal fortsætte i:
“Jeg har været i FC Roskilde siden U/14, og klubben har derfor fyldt meget i mit liv. Det er selvfølgelig en af grundene til, at jeg har skrevet under i dag. FC Roskilde er mit andet hjem og jeg elsker klubbens DNA, som jeg prøver at efterleve hvert år. I fremtiden vil jeg gerne vise mig frem på en højere hylde - og jeg håber, at det bliver med FCR!”

Oliver Lauritsen er også glad for, at muligheden for at spille mere seniorbold bød sig:
“Jeg er selvfølgelig utrolig glad for, at muligheden opstod - især fordi jeg også har været i klubben siden U/14. Jeg har kæmpet mig op, og derfor betyder det meget, at jeg nu har fået aftale på seniorniveau. Det er kæmpestort. Jeg glæder mig til at vise mig frem for alle, og vise hvad jeg er god til.”

Carsten Salomonsson ser frem til at se de unge drenges udvikling:
“Jeg er glad for, at vi har drengene i vores fold nu. De har gjort det godt, og begge imponeret til både træning og kamp. Jeg ser frem til at se meget mere til dem. Det er det her vi gerne vil nu, så at få flere unge spillere med på holdet, der vil kæmpe for klubben, er en stor gevinst.”

Velkommen på de voksnes hold, drenge :-)