UNGDOM

Her kan du komme videre til vores ungdomsafdelings website

FCR Ungdom

19. juni 2012

Assistenttræner til FC Roskilde U15

FC Roskilde søger fra 1. juli 2012 en ny assistent træner til vores kommende U15 hold.

Hvem er FC Roskilde?

FC Roskilde er en fusionsklub mellem 3 klubber: Himmelev-Veddelev Boldklub, Roskilde Boldklub 1906 og Svogerslev Boldklub. FC Roskilde består af 5 hold: førstesenior, som spiller i Viasat divisionen, samt fire ungdomshold, U19, U17 og U15 som alle spiller i 1. division, samt U14 som spiller i mesterrækken.

Om jobbet:

Arbejdsopgaverne vil i samarbejde med cheftræneren primært være at planlægge og udføre den daglige træning. Ungdomsholdene træner 4 gange om ugen plus en kamp i weekenden. Du forventes at deltage til både træning og kamp. Der vil desuden være månedlige træner/leder møder, som det forventes, at du deltager i.

Du skal forvente, at der kan være udlandsrejser, som du skal kunne tage med på.

Hvem er du?

Du er tosset med fodbold og brænder for at ville udvikle unge mennesker som fodboldspillere. Du skal have gode fodboldfaglige kompetencer, have gode samarbejdsevner, kunne arbejde med både kortsigtede og langsigtede mål. Du har lysten til at arbejde i et elite miljø og vil være med til at videreudvikle elite miljøet i FC Roskilde.

Hvad kan FC Roskilde tilbyde?

FC Roskilde kan tilbyde et miljø, som giver mulighed for indflydelse og personlig udvikling. Vi kan tilbyde dygtige og ambitiøse fodboldspillere at arbejde med. Derudover kan FC Roskilde tilbyde en mindre aflønning, en tøjpakke til træning og adgangskort til alle førsteseniors hjemmekampe.

Vil du vide mere om er du velkommen til at kontakte vores talentansvarlige Per Jensen på telefon 2013 8474 eller på mail persisse@hotmail.com

Er du interesseret i jobbet, send din ansøgning til en af følgende mailadresser:

Direktør Kim Milton: milton@fc-roskilde.dk

Talentansvarlig Per Jensen: persisse@hotmail.com

18. juni 2012

FCR søger holdleder til U17-holdet

FC Roskilde søger holdleder med mod på at hjælpe til omkring vores talentfulde U17- divisionshold.

Arbejdsopgaverne vil være efter aftale med trænerne, men vil blandt andet bestå af at sørge for, at der er styr på det administrative samt at drengene trives - altså det udenfor kridtstregerne.

Det vigtige i funktionen er, at du er klar til at være noget for spillerne og gerne vil gøre en forskel i et dynamisk og positivt elitemiljø med nogle dygtige og ambitiøse unge mennesker.

Vigtige egenskaber:

• Overblik
  • Humor
  • Evnen til at samarbejde
  • Interesse for at være sammen med unge mennesker
  • Lyst til at gøre en forskel

Vi tilbyder:

• Sæson-kort til 1. seniors hjemmekampe
  • Tøj-pakke
  • En masse sjove og hyggelige oplevelser med drengene på såvel træningsbanen som til kamp hver weekend både i nærmiljø og på de længere ture

Er du interesseret i jobbet som holdleder, eller har du lyst til at høre mere, så kontakt cheftræner Erik Jensen på telefon 3048 0267 eller talentchef Per Jensen på 2013 8474.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sportslig hilsen

FC Roskilde