Ude af pokalen

Det var et råkoldt Næstved Stadion, der lagde græs til aftenens 8. delsfinale i DBU Pokalen, hvor FC Roskilde som bekendt havde den ene halvpart i.

I start 11'eren var det kun Morten Nielsen, der var genganger fra søndagens kamp i AB. Så der var lagt op til, at de udvalgte ville vise, hvad de bestod af.

Det første halve times tid blev dog spillet i et afmålt tempo, og det var som om begge hold lige skulle i gang. Men så kom der så også gang i sagerne. Som det kan se af højdepunkterne blev der scoret tre mål inden pausen, der blev uddelt et  par gule kort og der var et par store tilbud til FC Roskilde, som desværre blev misbrugt.

2. halvleg startede også uden de helt store oplevelser, men i det sidste kvarter kom gang i kampen igen.

Højdepunkter:

30' - Indkast til FC Roskilde i højre side - bolden lander hos Robert Larsen, der tæt under måpl afslutter, men desværre over mål.

34' - Hjørnespark i højre side - bolden løftes ind i feltet, hvor Daniel Segev Jørgensen snitter den videre til bagstolpen, hvor Andreas Lissau dukker op og header FC Roskilde i spidsen. 

35' - Bare minuttet efter udilgner Næstved til 1-1. Anders Qvist får ikke clearet bolden ude ved sidelinjen - bolden samles op af Patrick Hansen, der trækker ind i banen banker den op i krogen, uden chance for Frederik Vang.

37' - Robert Larsen får en friløber, men misbruger alene med Næstveds målmand, der med en fodparade klarer problemerne for de grønne.

40' Morten Nielsen spilles fri i dybden, en situation, hvor han ikke plejer at svigte, men hans afslutning bliver også klaret med fødderne af Næstvedmålmanden.

46' - Næstved bringer sig for 2-1. FCR begår frispark i højre side. Bolden sparkes ind over, og Stefan Nygaard opsnapper bolden og sender den fladt i netmaskerne helt ude ved modsatte stolpe.

PAUSE

56' - Kristian Lindberg bryder igennem i højre side og snyder sin direkte modstander af et par gange så han falder omkuld. Han slår en hård flad bolde ind i feltet, som Næstved dog får sparket væk.

75' - Hjørnespark i venstre side - bolden sendes fladt ind i feltet, hvor velspillende Daniel Segev Jørgensen stormer frem mellem venner og fjender og sparker bolden i kassen.

80' - Næstved får tilkendt frispark. Bolden bliver slået ind i feltet, hvor midterstopper Jesper Christiansen dupper op og header bolden i mål.

87' - Frederik Vang laver en super flot fodparade, og holder FC Roskilde inde i kampen.

Det var dog bare ikke nok, for tiden løb ud og dermed blev 8. delsfinalen endestationen for FC Roskilde i årets DBU Pokal.

Kampen blev aldrig rigtig det brag af en pokalfight som man kunne håbe på.

Til gengæld kan den fulde fokus nu sættes på turneringen, hvor næste kamp er på søndag mod selvsamme Næstved. Denne gang tørner de to sjællandske traditionsklubber sammen i Roskilde Idrætspark.

Kampfakta


Næstved - FC Roskilde 3-2 (2-1)

Onsdag, den 8. marts 2017, kl. 19.00

Næstved Stadion

Tilskuere: 479

Dommer: Michael Johansen

Linjedommere: Paul Nyberg & Victor Skytte

 

Startopstilling:

Frederik Vang

Kristian Geertsen

Daniel Segev Jørgensen

Anders Qvist (anfører)

Nicklas Mouritsen

Andreas Hermansen

Mathias Gehrt

Robert Larsen

Andreas Lissau

Kristian Lindberg

Morten Nielsen

 

Kampforløb:

29' Gult kort Henrik Bødker (Næstved)
34' 0-1 Andreas Lissau (FCR)
35' 1-1 Patrcik Hansen (Næstved)
45' Gult kort Anders Qvist (FCR)
46' 2-1 Stefan Nygaard (Næstved)
76' 2-2 Daniel Segev Jørgensen (FCR)
81' 3-2 Jesper Christiansen (Næstved)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
70' Andreas Hermansen Valon Ljuti
74' Robert Larsen Mikkel Thygesen
89' Kristian Geertsen Simon Richter

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Schram

Daniel Stenderup

Anders Nielsen