Tuse IF er ny samarbejdsklub

Søndag eftermiddag kunne FC Roskildes Talentchef, Per Henning Jensen, FC Roskildes administrerende direktør, Claus Grønborg, og Tuse IF's formand, Klaus Larsen, præsenterer et nyt spændende samarbejde.

”Vi ser et stort potentiale i Tuse IF som samarbejdsklub, og da vi blev kontaktet af dem, var vi meget hurtigt interesserede. Derfor er vi også meget tilfredse med, at vi kunne blive enige om en samarbejdsaftale. De værdier og retningslinjer som klubben står for er de rigtige i forhold til vores talentarbejde og -udvikling” siger Per Henning Jensen.

Tuse IF bliver den sjette samarbejdsklub og tilgår dermed et i forvejen stærkt og vidt strækkende netværk, der skal udvikle fodboldspilleres færdighed og engagement på Midtsjælland.

For Tuse IF giver samarbejdet en mulighed for fortsat at hæve det flotte niveau af talentudvikling, der foregår i klubben. Således vil sparring og uddannelse af såvel trænere som spillere være med til at øge det generelle niveau i ungdomsarbejdet og giver nye perspektiver i forhold til klubbens ambitionsniveau.

Som en del af samarbejdsaftalen får Tuse IF desuden mulighed for at arrangere klubture til hjemmekampe og træninger i FC Roskilde, et tiltag for at skabe en større samhørighed imellem de to klubber.

”Vi tror på et stærkt samarbejde og bygget på gensidig respekt og output. Det føler vi i allerhøjeste grad, at vi får med Tuse IF, hvor vi får mulighed for at følge flere spillere på endnu tættere hold. Samtidig kan vi give spillerne nogle gode oplevelser, der går det endnu sjovere at gå til fodbold” siger talentchefen i FC Roskilde.

Aftalen der træder i kraft dags dato, løber i første omgang i 2 år, og herefter vil denne blive forlænget medmindre andet aftales på de årlige evalueringsmøder imellem FC Roskilde og Tuse IF.

Klaus Larsen og Claus Grønborg giver hånd på det fremtidige samarbejde.