Tættere på overlevelse trods nederlag

Det lykkedes desværre ikke FC Roskilde at få point med hjem fra Hjørring Stadion i går, da Vendsyssel FF snuppede alle tre point.

Vendsyssels Hallur Hansson scorede kampens eneste mål efter 52 minutters spil. FC Roskilde gjorde hvad de kunne, for at komme tilbage i kampen, men desværre uden held.

En glædelig nyhed var det dog, at Lasse Brandt Hansen, der har været langtidsskadet, kom tilbage i kamp, da han blev skiftet ind efter 72 minutters spil. Dejligt at "Las" er tilbage på grønsværen.

Både i toppen og bunden af rækken strammer det til, da der nu kun er tre kampe tilbage af denne spændende sæson 2014/2015. Viborg er oppe i Superligaen, men AGF snublede endnu engang med 1-1 mod HB Køge. De skal dog "bare" vinde én kamp for at sikre oprykningen.

I nedrykningsdramaet måtte Brønshøj erkende, at nedrykningen til 2. division blev en realitet, da de i går tabte 1-2 hjemme til Lyngby. AB tabte på udebane til Vejle med 3-1 og FC Roskilde har dermed ni point ned til AB, under stregen. Målscoren for AB er -27 og vi har +3, så med tre kampe tilbage er "De lyseblå" snublende tæt på overlevelse.

Men vi kan jo lige så godt fortsætte det flotte forår og så tage de sidste nødvendige point i næste kamp, som spilles på søndag i Roskilde Idrætspark mod FC Fredericia. For selvom målet er overlevelse, vil det jo være rigtig dejligt, hvis vi kunne slutte midt i rækken.

Og da vi har tre andre "midterhold" i de sidste tre kampe, nemlig FC Fredericia, HB Køge og AC Horsens, er der muligheder for selv at afgøre om vi skal lykkes med det.

Det ville jo være en fantastisk måde at slutte denne sæson af, der virkelig har budt på spænding, op- og nedture og en masse god fodbold i Roskilde Idrætspark.

Kampfakta


Vendsyssel FF - FC Roskilde 1-0 (0-0)

Onsdag, den 20. maj 2015, kl. 19.00

Hjørring Stadion

Tilskuere: 664

Dommer: Morten Krogh

Linjedommere: Ejub Avdic & Ole Kronlykke

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Kristian Geertsen

Stefan Hansen

Anders Møller Christensen

Anders "Nille" Nielsen

Nikolaj Hansen (anfører)

Morten Bertolt

Ferdinand Bangsgaard

Jesper Bech

Christian "Greko" Jakobsen

Mark Leth Pedersen

 

Kampforløb:

32' Advarsel   Bjarke Jakobsen (VFF)
52' 1-0   Hallur Hansson (VFF)
56' Advarsel   Anders "Nille" Nielsen

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
67' Anders "Nille" Nielsen Ronnie Bendtsen
72' Ferdinand Bangsgaard Lasse Brandt Hansen
76' Mark Leth Pedersen Pierre Larsen

 

Ikke benyttede spillere:

Mads V. Petersen

Martin Nielsen

Robert Larsen