Trofaste Roskilde Gulventreprise A/S er med på rejsen

Det er med glæde i stemmen, at vi netop nu kan annoncere en partner, der har været med igennem de seneste 12 år. Roskilde Gulventreprise A/S er lyseblå, og det sætter vi stor pris på!

Lasse Hansen fra FCR: ”Jeg er super glad for, at vi kan byde velkommen til Roskilde Gulventreprise endnu engang. Den tillid “RG” har vist FC Roskilde igennem så mange år, er noget som betyder meget for en klub som vores. Vi har haft en rigtig stor succes med at fastholde og samtidig skabe nye relationer, efter vi er blevet overtaget af en lokal ejerkreds, med kendskab til byen og et setup som matcher et realistisk mål. Nu kæmper vi for top 6, hvilket sponsorerne bidrager til, i forbindelse med deres økonomiske bidrag til klubben. Vores fokus ligger nu i at skulle give tilbage i form af aktiviteter og relationer, som kan bidrage til deres forretning. Vi har en masse på tegnebrætter i forbindelse med netværket, udover vores madklub og netværksmøder - når vi vel og mærke må igen, så skal vi genåbne med 110 km/t. Derfor glæder vi os til at kunne løfte sløret for alle medlemmerne indenfor den kommende periode."
Chrisitan Bay, indehaver af Roskilde Gulventreprise A/S, udtaler:
”Et firma som har været med på rejse af succes og modgang. Nu ser vi frem ad, med en ny ejer/styre gruppe som der både er tillid og opbakning til – Vi glæder os til igen at skal stå klar ved lægterne og ikke mindst netværke igen, når denne Corona forhåbentlig snart er tæmmet.”

Om Roskilde Gulventreprise A/S:

Roskilde Gulventreprise A/S er et familieforetagende grundlagt i 1928.
Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri.

I dag er firmaet gearet til at varetage alle opgaver inden for gulvbelægning. Undergulve, bærende konstruktioner såvel som flydemørtel/tyndpuds og finspartling. Alt indenfor topbelægning samt vedligeholdelse og pleje af alle gulvoverflader. Vi ved, at hvad enten du har et køkkengulv, et badeværelsesgulv, en butik, et hotel, en institution eller et stort erhvervslejemål – så er det nye gulv vigtigt for netop dig.