Trænerne har ordet

Vi er nu seks kampe inde i turneringen og med udsættelsen af kampen mod Horsens, har vi fået et lille afbræk i vores ellers travle kampkalender. I den forbindelse er det samtidig en god mulighed for at gøre status.

Og status er, at vi selvfølgelig gerne ville haft en smule flere point og ikke mindst en turneringssejr på nuværende tidspunkt. Fælles for alle kampene vi har spillet indtil nu er, at de har været tætte og vi har været med i kampene hele vejen til det sidste.

Kigger man således på formkurven, er vi også på vej frem. Efter den flotte sæsonåbner ude mod AGF, hvor vi henter 2-2, løber vi ind i et meget ærgerligt nederlag hjemme mod Skive på 2-3 og møder runden efter et utrolig kynisk Vendsyssel med nederlag på 2-0 til følge. Efter de to nederlag har vi spillet tre kampe der alle er endt uafgjort. Først 2-2 hjemme mod Vejle Boldklub, så 1-1 mod HB Køge og derefter 1-1 i Viborg.

Isoleret set fine resultater mod hold, der alle er fuldtidsprofessionelle. Men fælles for kampene er også, at vi har været foran i alle tre. Derfor kan man også mærke en sult hos alle på og omkring holdet efter mere.

Rent træningsmæssigt har vi selvfølgelig arbejdet med vores styrker men samtidig også lagt fokus på nogle af vores udviklingspunkter. Her har vores lille kamppause været særdeles nyttig, da den har givet plads til større fordybelse end en travl kampkalender tillader.

Samtidig udviser spillerne en flot disciplin og stor iver på daglig basis i træningen efter at flytte holdets og eget niveau. Den gode træningsindsats kan ikke roses nok. Og den giver os en forhåbning om, at de afgørende marginaler er på vej over på vores side. Og der eksisterer tydeligt en vished i holdet om, at hvis alle yder maksimalt både til træning og i kamp, så vil holdet også præstere i sidste ende.

Derudover er transfervinduet også blevet lukket, og på sidste dagen fik vi to nye meget spændende spillere i truppen. Et stort velkommen til Mikkel Jensen og Emil Peter Jørgensen der kommer til fra henholdsvis FC Nordsjælland og OB.

Foran os venter nu en travl periode med fire kampe på 11 dage. Vi starter med pokalkamp mod Hvidovre onsdag, som vi altid spiller nogle underholdende kampe imod. Herefter følger opgøret mod Brønshøj allerede lørdag, før Horsens og Fredericia venter i næste uge. I sandhed et spændende program, som vi glæder os meget til.

Samtidig håber vi, at den flotte opbakning vi får fra alle supporterne, vil fortsætte. Det er fantastisk at se og høre. Om det er på udebane i Vendssyssel, i regnvejret mod Vejle eller en hverdagsaften på udebane mod Hellas har støtten været der. Det er en kæmpe hjælp og inspiration i jagten på point og sejr.

Vi ses på stadion!