Trænerne har ordet

Efter en kort og tiltrængt ferie, ovenpå den meget succesfulde sæson sidste år, er vi nu kommet godt i gang med forberedelserne til den nye og meget spændende sæson i NordicBet-Ligaen.

Vi har henover sommeren sagt farvel til i alt otte spillere og på nuværende tidspunkt goddag til syv nye spillere. Det betyder altså, at en betragtelig del af truppen er skiftet.

Med de nye ansigter følger også en konkurrencesituation, der er blevet intensiveret, hvilket meget gerne skulle flytte vores niveau til træning og derigennem også i kamp, så vi er klar til strabadserne i en meget stærk NordicBet-Liga.

Men samtidig gør de nye ansigter også, at vi pt. arbejder intensivt med at få dannet en sammentømret enhed både på og udenfor banen. For der er ingen tvivl om, at der vil blive brug for, at alle mand byder ind og giver til fællesskabet i den kommende sæson.

Derudover bliver der for tiden arbejdet hårdt for at få formen og fysikken på plads. Vi ved, at tempoet i spillet og det fysiske niveau i kampene er en af de helt store forskelle fra 2. division. Så derfor får dette område naturligvis ekstra fokus.

I den forbindelse skal lyde en stor ros til spillerne for virkelig at gå til den og ’grave dybt,’ når det kræves.

Vores første træningskamp blev spillet i lørdags mod Hvidovre. Det blev en flot kamp, hvor holdet viste lovende takter specielt i 1. halvleg. Kampen endte 5-1 og den blev både brugt til at få aftaler på plads, og give en masse kamp-meter i benene til truppen. At det så også blev til godt spil og flotte mål tager vi bestemt med.

Men omvendt er det ikke noget der får os til at hvile på laurbærerne, eller giver tid til at gå rundt med armene over hovedet. På lørdag venter træningskampen mod topholdet fra Lyngby inden det i næste uge går løs i sæson-åbneren i Århus.

Kampen mod rækkens vel største favorit til oprykning bliver selvfølgelig en ordentlig mundfuld, hvor vi som oprykker skal møde en Superliga-nedrykker. Ikke desto mindre er det en kamp, vi glæder os helt vildt til. Som vi i øvrigt gør det med den kommende sæson generelt.

For ja, det bliver helt vildt hårdt, og vi kommer til at kæmpe for hver en meter og hvert et point vi kan få.  Men samtidig ved vi, hvad vi er i stand til, når vi sætter holdet først, følger aftalerne og arbejder stenhårdt!

Til sidst skal lyde en dybfølt tak for støtten vi modtog fra vores omgivelser sidste år – det være sig fans, sponsorer og frivillige. Det var med til at drive os fremad, og vi er meget taknemmelige for den anerkendelse og det engagement vi mødte.

I denne sæson bliver opbakningen mindst ligeså vigtigt for os. Det gør en kæmpe forskel, at mærke at i Roskilde, der står vi sammen - uanset hvad.

Vi ses på stadion!

 

- Marc Thevis, assistenttræner