Tre spændende spillere tilføjes FC Roskilde-truppen

Af: Alfred Winther Groth

Vi kan i dag fortælle, at vi har tilknyttet tre nye spillere til førsteholdstruppen. Alle tre glæder vi os til at se optræder i den lyseblå trøje i den kommende sæson, som starter på fredag med en udebanekamp mod Viborg FF. 

Den første, der har skrevet kontrakt med FC Roskilde er 20-årige Mileta Rajovic. Rajovic har i den seneste sæson været tilknyttet HB Køge, men har tidligere været tilknyttet Brøndbys U19-hold:

​"Mileta har gjort et fint indtryk under sin prøvetræning og gjorde ligeledes en god figur i træningskampen mod BK FREM, hvor han også lavede et mål. Vi tror på, at Mileta får sit gennembrud her i klubben og vi glæder os til at arbejde med ham", siger Carsten Salomonsson.

Den anden spiller er midtbanespilleren Souheib Dhaflaoui. Souheib er 23 år og en meget dygtig tekniker, som i sidste sæson spillede for Næstved BK. I sine to sæsoner på Sydsjælland spillede han 54 kampe, hvori han scorede ni mål og lavede syv assists:

"Vi forventer os meget af Souheib, som er købt ind til at gå i startelleveren og være med til at hæve vores generelle niveau", siger Carsten Salomonsson.

Den tredje og sidste spiller, vi i dag kan præsentere er Anton Pedersen. Anton har været en del af OBs U19, hvor han anfører og derudover spillet for OB i Reserveholdsligaen:

" Anton er en stor stærk midterforsvar, som er en spiller med et stort potentiale. Han har sagt ja til at være en del af vores projekt og vi håber på, at holde på ham i mange år", siger Carsten Salomonsson.

Vi glæder os meget til at se de tre spillere i aktion til en spændende sæson.

Anton og "Salle" ved kontraktunderskrivelsen.

Souheib Dhaflaoui