Travel Sense ny FCR Partner

8. april 2017

Pressemeddelelse

Så kan vi endnu engang byde velkommen til en ny FCR Partner her i FC Roskilde, og denne gang en inden for rejsebranchen.

Travel Sense er i dag en af de førende her i landet, når det gælder om at skræddersy den helt rigtige rejseoplevelse. Ud over at kunne arrangere alt inden for sportsrejser er Travel Sense også utrolig stærk inden for virksomhedsrejser til rundt omkring i verden - uanset størrelse og budget.

Salgschef hos Travel Sense A/S Michael Gernsøe udtaler følgende ved indgåelse af aftalen: "Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med FC Roskilde. Vi oplever en meget positiv udvikling, på både det sportslige samt erhversmæssige plan, hvilket vi rigtig gerne vil støtte op omkring. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at blive en del af erhvervsnetværket i FC Roskilde". 

"Her i FC Roskilde elsker vi jo fede oplevelser og at tage ud og rejse med vores netværk. Så derfor glæder vi os til at prøve Travel Senses spidskompetencer, og vi glæder os til at få dem i gang her i netværket. Så et stort velkommen til dem", udtaler Mads Christian Suhr, der er sponsor & eventansvarlig i FC Roskilde.

Bes√łg Travel Sense A/S her!

Mads Christian Suhr og Michael Gernsøe, Travel Sense, giver hånd og glæder sig begge til det fremtidige samarbejde.