Topholdet storsejrede

Efter to nederlag på stribe, skulle FC Roskilde mandag aften forsøge at komme tilbage på pointtavlen. Modstanderen var ingen ringere end NordicBet Ligaens førerhold fra Vejle Boldklub - så der var lagt op til en svær opgave.

Der lå en tung regnsky over Nørreskoven, da bussen ankom til Vejle - men da spillerne gjorde klar til opvarmning, klarede det op. Varmegrader var der ikke mange af mandag aften, men heldigvis fik vi en tidlig Roskilde-scoring til at varme os på. Sebastian Czajkowski med en tværbold til Monday Etim, der kom først på bolden og bragte os tidligt foran. Herfra gik det desværre kun én vej, og det var mod vores mål. Resten af 1. halvleg lagde Vejle et tungt pres på vores banehalvdel. Inden pausen havde de bragt sig foran 3-1. Efter pausen kom vi bedre med igen, uden rigtig at komme tæt på. Vejle fik et straffespark i kampens slutning, hvor de lukkede kampen definitivt.

Højdepunkter:
5’ - Nicklas Halse med bolden på midten. Han sender den afsted mod Sebastian Czajkowski, der noget heldigt får den med ind i hjemmeholdets felt. Her sender han bolden på tværs på fornemmeste vis, hvor Monday Etim kommer forrest og sparker bolden i mål til 0-1.

13’ - Arbnor Mucolli kommer fri i feltet, og med en flad afslutning, der stryger ind fjernest, bringer han balance i regnskabet. 1-1.

30’ - En halv time spillet og endnu en gang er Arbnor Mucolli på spil. Den livlige Vejle 11’er med et tørt hug fra distancen, og så kunne Kromann kun se til i Roskilde-målet. Vejle foran 2-1.

34’ - Få minutter senere bød Czajkowski sig til i den anden ende, med vores bedste mulighed siden vores scoring. Først et flot træk og så en flad afslutning, der desværre ryger lige forbi den ene stolpe.

40’ - Med fem minutter til pause kunne hjemmeholdet udbygge deres føring. Vejle straffede et boldtab efter frispark, og efter en hurtig omstilling, kunne Jacob Schoop skovle den i mål til 3-1.

PAUSE

70’ - Vejle alene igennem efter flot dribling - heldigvis for os, overplaceres afslutningen.

82’ - Stor redning af unge Kromann i målet. Kyle mister bolden på kanten af feltet, hvorefter Vejle-angriberen er alene igennem. Conrad Kromann kommer flot ud og afværger forsøget.

83’ - Der fløjtes straffespark til Vejle Boldklub. Souheib Dhaflaoui er synderen. Arbnor Mucolli stiller sig klar ved bolden, og sætter den frækt ind bag en chanceløs Kromann, der allerede havde lagt sig. Hattrick af Mucolli og 4-1 til Vejle.

KAMPFAKTA:

Vejle Boldklub - FC Roskilde 4-1 (3-1)
Mandag, den 6. juli 2020, kl. 18:00
Vejle Stadion
NordicBet LIGA
Dommer: Chris Johansen
Linjedommere: Alex Petersen & Steffen L. Christensen
4 Dommer: Paw Johansen

Startopstilling:
Conrad Kromann
Nicklas Mouritsen
Marcus Gudmann