To profiler siger farvel

Michael Stryger og Rajko Lekic har begge kontraktudløb efter denne sæson, og de vil ikke være at finde i den lyseblå trøje, når det går løs i 1. division om lidt over en måned.

Michael Stryger

Michael Stryger, der kom til Roskilde i sommeren 2013 fra et ophold i Vejle Boldklub Kolding, som klubben hed dengang, har selv valgt at stoppe, hvilket vi er meget kede af, siger træner Anders Theil.

Stryger er en utrolig boldsikker og placeringsstærk spiller, som ved, hvornår han skal gå med frem og hvornår han skal blive hjemme.

Men det har ikke kun været på banen, vi har haft glæde af Stryger, som også har vist sin store værdi for holdet udenfor grønsværen. Faktisk har han nogen gange haft en nærmest faderrolle for nogle af vore unge spillere, så der er meget at takke Michael for, siger Theil.

Fakta om Michael

Rajko Lekic

Når vi taler Rajko Lekic, så er det med de store bogstaver, for er der nogen, der har været i stand til at profilere holdet, så har det været Rajko.

Desværre blev han lige op til forårssæsonen ramt af en drilsk skulderskade på et tidspunkt, hvor han ellers var på vej i kanonform.

Han har derfor ikke fået så megen spilletid, som planlagt, men ingen tvivl om, at han kan meget med en bold, og hvem husker ikke hans flugter mod Vanløse efter efteråret, hvor sejrsstimen var tæt på aldrig at komme i gang.

Der er meget at takke Rajko for, så det gør vi og ønsker ham held og lykke fremover.

Fakta om Rajko