Thorsen & Petersen VVS er nye i FC Roskilde og netværket

Vi starter ugen med endnu en ny sponsor i FC Roskilde og erhvervsnetværket - hvor vi kan byde velkommen til Thorsen & Petersen VVS, der har deres domicil i Roskilde. 
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde er glad for, at endnu en lokal støder til: 
“Thorsen & Petersen VVS er nye partnere i vores netværk. Vi har oplevet stor interesse fra lokale, og det er lige præcis det vi gerne vil, netop at samle så mange lokale i vores erhvervsnetværk, at det bliver meget bedre for alle. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Thorsen & Petersen VVS.”
Om Thorsen & Petersen VVS:
 
Siden 1995 har Thorsen & Petersen VVS serviceret mange rør og installationer – og virksomheden er i dag vokset til et stærk sammensat team med 26 engagerede medarbejdere, der tilbyder løsninger og rådgivning indenfor VVS, fjernvarme, gas og blikkenslagerarbejde.
 
Drømmen blev til virkelighed i 1995, da Kurt Thorsen & Lars Petersen etablerede Thorsen og Petersen VVS A/S, der med store ambitioner, hårdt arbejde og et højt kvalitetsniveau hurtigt fik luft under vingerne. Gennem årene er virksomheden vokset og har fået Jan Mieritz som partner. 
 
Thorsen & Petersen VVS’ medarbejdere har høj teknisk erfaring, der giver kunderne den bedste rådgivning inden for VVS-opgaver. For at sikre den høje kvalitet efteruddanner vi løbende  vores medarbejdere, så de hele tiden er opdateret på de nyeste krav til montering og service af fjernvarme, gas mm.