Thormann.as er ny FCR Plus Partner

Pressemeddelelse

Så kan vi byde velkommen til endnu en ny partner, i vores stadig stærkt voksende erhvervsnetværk. Denne gang er det en ny sponsor fra byggebranchen, nemlig entreprenørfirmaet Thormann.as.

I forbindelse med indgåelse af aftalen udtaler indehaver Per Thormann: "Vi ønsker at styrke vores lokale netværk og samtidig støtte byens bedste fodboldhold. Vi ønsker, at bakke op omkring byen og vi ser frem til mange gode timer omkring FC Roskilde.
Vi ser FC Roskilde og menneskerne i klubben som meget seriøse, i særdeleshed omkring deres partnerskab for klubbens medlemmer og samarbejdspartnere".

THORMANN.AS BYGGER PÅ ET STÆRKT NETVÆRK OG EN POSITIV TILGANG TIL VERDEN.

Thormann.as har stærke kompetencer og mange års erfaring inden for byggestyring og hoved- og totalentrepriser, samt et bredt netværk i branchen. Thormann.as ser muligheder og kommer med konstruktive og utraditionelle input til jeres byggeri. Altid med et solidt fagligt og økonomisk fundament for idéerne.

Thormann.as har rødder i det østjyske – et ord er et ord. Det er noget, som vi bryster os af og betragter som vores varemærke. Vi overholder aftaler og udviser rettidig omhu.

Læs mere om Thormann.as

• Endnu engang velkommen til Thormann.as!