Theil tilfreds med lejeaftale

5. juli 2016

Jesper Blicher har, som nævnt her på hjemmesiden, indgået en lejeaftale med FC Roskilde. En tilfreds manager, Anders Theil, har følgende kommentarer til aftalen: "Blicher er en spiller som jeg har kigget på flere gange, så det perfekt, at det er lykkes os, at få ham til FC Roskilde nu.

Han er meget professionel og har en god fodboldalder. Blicher er sulten og har mange gode færdigheder - han sparker og header godt, har et godt touch på bolden og høj fart. Så der er ingen tvivl om, det forstærker os og øger konkurrencen på holdet.

Blicher er også en anderledes type end dem vi har i forvejen på kanterne, hvilket giver os flere strenge at spille på. Samtidig står Andreas Lissau foran et indgreb på grund af sportsbrok, der gør, at han er ude et stykke tid - så Jesper Blicher er på alle måder en vigtig signing for os.

Han har ikke fået så meget spilletid i Lyngby, men jeg er overbevist om, at med selvtillid og spilletid, vil Blicher blomstre igen. Han er en rutineret spiller, der har prøvet en del, så vi har forventning om, at han kommer til at spille en fremtrædende rolle i efterået".