Theil om transfervinduet

2. februar 2017

Transfervinduet er nu lukket og de forskellige hold er ved at have trupper klar til forårets mange spændende kampe. Det gælder for FC Roskilde.

Derfor har vi taget en snak om til- og afgange i vores trup.

FCR Web: "Transfervinduet er smækket i. Det er blevet til enkelte nyindkøb, og vi har også taget afsked med nogle spillere. Først og fremmest, hvis vi skal starte med, hvad du har hentet ind, hvor godt tilfreds er du så med de to signings"?

Anders Theil: “Jeg er meget tilfreds. Vi har jo egentlig sagt fra start, at vi var rigtig godt tilfredse med vores nuværende trup, men hvis der var et sted vi manglede, så var det i bagkæden. Det er jo så her vi har fået Daniel Stenderup ind, og jeg synes allerede, han har vist sig at være en rigtig rigtig god signing. Det havde vi selvfølgelig også forventet, men han så rigtig stærk ud mod Brøndby her forleden, hvor han bandt det godt sammen. Så vi er meget glade for, at vi har fået ham ind. Han kommer også med en vis rutine, og vi var lidt tynde dernede, hvis vi skulle løbe ind i karantæner og skader i midterforsvaret. Så vi er meget glade for, at vi har fået 'Stender' ind”.

FCR Web: "Mathias Gehrt, som er den seneste signing, hvilke ord vil du knytte til ham"?

Anders Theil: “Det var sådan set ikke noget vi rigtig havde set komme, men der dukkede en mulighed op for det, og den udnyttede vi så. Det ser også rigtig fornuftigt ud med Mathias. Jeg synes, at man kan se på banen, at han ser rigtig stærkt ud på bolden. Det er klart, at han selvfølgelig lige skal bruge lidt tid til at vænne sig til det hele, men vi er også rigtig tilfredse med at få ham til”.

FCR Web: "Den anden vej har vi i løbet af de seneste døgn sagt farvel til blandt andre Oscar Buch og Martin Andersen, hvordan kan det være"?

Anders Theil: “For at starte med Oscar Buch, så er vi rigtig glade for, at muligheden for et lejeophold i Brønshøj opstod. Oscar har gennem et længere stykke tid ligget lige i periferien af holdet, idet konkurrencen er rigtig hård. Som sagt tidligere, så tror vi stadig på ham, og vi ser frem til, at han får en masse spilletid i Brønshøj".

"Martin Andersen stod ikke til meget spilletid, i og med konkurrencen er så hård. Vi satte os derfor ned med Martin, og i ro og orden blev vi enige om, at ophæve hans kontrakt, så han kan komme ud og spille noget fodbold".