Tabte på en sen scoring

Kampen startede med et brag og der var tryk på kedlerne fra første sekund. Det blev en dramatisk og intes kamp - specielt 1. halvleg og slutningen af kampen, hvor det hele desværre til sidst tippede over til hjemmeholdets side. Der var en del chancer, både store og små, til begge sider. I første halvleg stod der mest AC Horsens på chancerne, men FC Roskilde viste også tænder et par gange.

Det faktum, at AC Horsens til sidst får alle tre point, illustrerer meget godt forskellen på et tophold og et midter/bundhold. De små marginaler går topholdets vej - for ret beset spiller FC Roskilde en god kamp og bør vel nok have det ene point med hjem.

Afgørende blev det, at "De lyseblå" ikke altid havde det store held med at få ekspederet bolden ud af forsvarszonen, når det brændte på. Lidt mere kynisme i disse situationer, havde nok været det rigtige våben i dag.

Højdepunkter:

1 min. - Andre Bjerregaard header på overliggeren efter et indkast

3 min. - Finnbogason drejer bolden forbi målet på forunderlig vis - bolden blev igen forlænget og splittede FCR-forsvaret ad - ny målmand, Frederik Schram, skal lige finde ind i samarbejdet med forsvaret.

4 min. - Morten Nielsen afslutter med ydersiden lige over mål

10 min. - Nøhr til baglinjen - spiller på tværs til fremstormende Morten Nielsen, der dog bliver tacklet i skudøjeblikket. Ellers et rigtig godt tilbud.

12 min. - AC Horsens appelerer for straffespark - den kunne godt fløjtes...

21 min. - Godt opspil i højre mellem Morten/Nøhr/Fetai - Fetai spiller på tværs. Morten tager bolden til sig, holder den lige et sekund og udplacerer tidligere Roskildemand Nicklas Dannevang i AC Horsens-målet. Flot scoring, der slog pusten lidt ud af hjemmeholdet.

37 min. - AC Horsens slåt et indlæg, fra venstre, der sejler igennem det hele og er ved at snyde Schram i Roskilde-målet helt ude ved stolpen. Bolden sniger sig lige forbi stolpen.

44 min. - Mikkel Jespersen sender et langskud lige forbi stolpen, men Schram har styr på den hele vejen ud til målspark.

PAUSE

60 min. - Dyb stikning til Morten Nielsen - går på mål - afslutter/spiller ind over - men ingen kommer med frem. Den var ellers bare lige til at prikke ind.

77 min. - ACH slår et Indlæg fra venstre - bolden bliver ikke clearet - men heades ind foran mål, hvor indskiftede Tshiembe header den ind i netmaskerne.

87 min. - Bajram stikker afsted - i feltet spiller han skråt tilbage til Leth, der bliver tacklet i skudøjeblikket - Dannevang må helt op i krogen og bokse til hjørnespark.

90 min. - Stefan Hansen må udgå med en skade - alle udskiftninger er brugt. I efterfølgende angreb dukker lynfarlige Finnbogason op foran mål og prikker bolden i kassen. En super ærgerlig afslutning på en ellers rigtig god og spændende kamp. Et point til hvert hold havde vel været rimeligt, som kampen udviklede sig. Men i fodbold får man desværre ikke altid som fortjent.

Flotte CASA Arena dannede ramme om den levende og spændende kamp.

AC Horsens - FC Roskilde 2-1 (0-1)

Søndag, den 17. april 2016, kl. 13.45

CASA Arena Horsens

Tilskuere: 1583

Dommer: Peter Munch Larsen

Linjedommere: Jim Jeppesen & Ejub Avdic

4. dommer: Esad Deronjic

 

Startopstilling:

Frederik Schram

Nikolaj Hansen (anfører)

Anders Qvist

Stefan Hansen

Jan Kristiansen

Jesper Bech

Mikkel Thygesen

Mark Leth Pedersen

Mikkel Nøhr Christensen

Morten Nielsen

Bajram Fetai

 

Kampforløb:

10' Advarsel Bajram Fetai (FCR)
21' 0-1 Morten Nielsen (FCR)
32' Advarsel Mark Leth Pedersen (FCR)
43' Advarsel Mathias Nielsen (ACH)
59' Advarsel André Bjerregaard (ACH)
77' 1-1 Delpin Tshiembe (ACH)
90' 2-1 Kjartan Finnbogason (ACH)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
45' Anders Qvist Anders Møller Christensen
72' Mikkel Nøhr Christensen Robert Larsen
76' Morten Nielsen Martin Andersen

 

Ikke benyttede spillere:

Kasper Tvede

Valon Ljuti