Tabte knebent til Brøndby

I går spillede FC Roskilde træningskamp mod Brøndby og tabte knebent 1-2. De blå-gule havde bolden mest og de flyttede den hurtigt rundt og pressede hårdt på, når FC Roskilde havde bolden. Det var forventet og FC Roskilde håndterede kampen ganske fornuftigt.

Første mål blev sat ind på straffespark af Teemu Pukki. Elmander og den tidligere FC Roskilde-skarpskytte, Christian "Greko" Jakobsen viste hurtigt kombinationsspil - Kaptajn Nikolaj Hansen tackler "Greko" og dommerens fløjte lyder og han peger på 11-meter pletten. Hansen var - med rette - utilfreds, for det var et tyndt straffe.

Mikkel Nøhr Christensen og Pukki havde hver et godt tilbud i slutningen af 1. halvleg, der på en god dag godt kunne have givet en scoring.

I 2. halvleg fik FC Roskilde udlignet på et smukt mål. Simon Richter sender Mark Leth Pedersen afsted på højrekanten. Leth sætter sin velkendte hurtige turbo på - ved baglinjen slår han en flad hård bold til forreste stolpe, hvor Mikkel Nøhr dukker op og sætter bolden ind, helt oppe under overliggeren - uden chance for Mads Toppel i Brøndbymålet.

Desværre kom Brøndby tilbage alt for hurtigt - bare to minutter efter det udlignende mål. Efter en hurtig omstilling spiller Magnus Eriksson Riza Durmisi fri og han sætter bolden sikkert i kassen.

Kampen viste, at FC Roskilde er i en fysisk fin tilstand - at De lyseblå godt kunne være med i det høje tempo og at der blev gået til stålet i duellerne. Så det var med en god smag i munden, at spillere og stab kunne forlade kustgræsbanen i Hedehusene.

Næste træningskamp for FC Roskilde er lørdag, den 30. januar 2016, kl. 13:00, hvor endnu et superligamandskab venter. Her går turen til FC Nordsjælland.

Der var en god stemning efter kampen, da mange spillere kender hinanden på tværs af holdene. Her ses Bajram Fetai, og Valon Ljuti, der begge viste gode takter, og Brøndby- og landsholdets venstre back, Riza Durmisi.