Tabte i overtiden

16. juli 2015

Forberedelserne til næste sæson er i fuld gang og her til aften spillede FC Roskilde den anden træningskamp. Denne gang var modstanderen Lyngby Boldklub.

I første halvleg stod der Lyngby på det meste og de kom til en masse afslutninger, som dog aldrig blev helt farlige - dog var der et hovedstød, der ramte overliggeren. De afslutninger, der var inden for målrammen tog målmand Thomas Villadsen sig fint af.

Første scoring kom et kvarter inde i 2. halvleg. FC Roskilde blev spillet tynde og Danilo Arrieta kunne spille den farlige Frederik Gytkjær helt fri, der let kunne sparke bolden i det tomme mål. Generelt blev FC Roskilde straffet, når man tabte bolden på vej frem i banen, og Lyngby dermed kunne lave en hurtig omstilling. Så det skal "De lyseblå" klart arbejde med frem imod sæsonstarten. Samtidig skal bolden nok også flyttes lidt hurtigere rundt i opspillet. Men lige p.t. sidder den tunge løbetræning nok meget i spillernes ben, så lad os håbe, at det ændrer sig, når løbetræningen bliver en smule lettere.

FC Roskildes udlignende scoring blev sat ind af nyindkøbte Mikkel Nøhr, der blev spillet fri af Bajram Fetai - flot scoring og det skete i en periode i 2. halvleg, hvor FC Roskilde virkelig var kommet godt med.

Da de 90 minutter er spillet, står den stadig 1-1, men vi skal huske, at kampen ikke stopper før dommeren fløjter af for sidste gang - og det er vigtigt at "lukke helt ned", når der er behov for det. Men med to ærgerlige scoringer i overtiden, bragte Lyngby sig foran med 3-1. Målscorer til 2-1 var den tidligere Brøndby-spiller Akpoveta, der efter et stolpeskud fra Lyngbys Surprise samlede bolden op og scorede fladt nede ved stolpen. Kampens sidste scoring blev sat ind af den tårnhøje Albert på hovedstød.

Allerede mandag spilles den 3. og sidste forberedelseskamp inden turneringen starter. Denne kamp er mod BK FREM på mandag kl. 17:00 i Valby Indrætspark.

Vel mødt!

Lyngby Boldklub - FC Roskilde 3-1 (0-0)

Torsdag, den 16. juli 2015
Kampstart: 17:00
Lyngby Stadion
Tilskuere: Ca. 450

Kampfakta:
60' 1-0 Frederik Gytkjær (Lyngby)
74' 1-1 Mikkel Nøhr Christensen (FCR)
92' 2-1 Akpoveta (Lyngby)
94' 3-1 Albert (Lyngby)

Start 11'er:
Thomas Villadsen (prøvespiller) - Kristian Geertsen, Anders Møller, Stefan Hansen, Anders "Nille" Nielsen - Nikolaj Hansen (anf), Ferdinand Bangsgaard, Martin Andersen - Mark Leth, Bajram Fetai, Jesper Rindmo (prøvespiller)

Bænk:
Mikkel Kvist, Anders Qvist, Simon Richter, Ronnie Bendtsen, Lasse Hansen, Zakaria El-Ouaz, Mikkel Nøhr, Zakaria Mokdad (prøvespiller), Shabban Hussain (prøvespiller).
Ærgerlige FC Roskilde-spillere strækker ud efter kampen på den flotte bane på Lyngby Stadion.