Tabte i Hjørring efter ærgerlig fejl

Klokken 15:30 lød dommerens startfløjt på Bredbånd Nord Arena i Hjørring - banen var rigtig fornuftig og vejret var flot. Begge hold var klar til kampen om point, så alle rammerne var på plads til en god gang fodbold.

Der var dog ikke de helt store målchancer i 1. halvleg, så stemningen på lægterne kogte ikke over. Det kunne måske bedst beskrives som en sindig nordjyde udtrykte det i presserummet på stadion: "Det var da en jævnt kedelig første halvleg".

Den eneste FC Roskilde-chance kom efter 34 minutters spil, da Jan Kristiansen afsluttede fra ca. 30 meters afstand - hårdt og lige over græsset. Målmanden måtte ud i fuld længde for at bokse til hjørnespark.

Vendsyssel FF havde et par løse chancer, som aldrig blev farlige, så alt i alt var det mest af alt en halvleg, hvor begge hold hele tiden lukkede ned for modstandernes muligheder, mere end de selv skabte chancer. Stillingen ved pausen var derfor 0-0.

2. halvleg var kun et par minutter gammel, da Mikkel Thygesen med vristen helflugtede lige over mål. Kampens eneste mål kom efter en misforståelse i FCR-forsvaret. Stefan får en melding og lader bolden løbe, men ser ikke, at Nicolas Bøgild smuttede ind mellem ham og Villadsen i målet. Bøgild opsnapper bolden og sætter den sikkert ind i netmaskerne bag en chanceløs Villadsen. Ærgerligt, men beslutningen skulle tages på et splitsekund, så det er hvad der sker.

Godt fem minutter senere bliver bolden "stukket i dybden til Lars Brøgger", der kommer alene med målmanden - afslutningen er dog lige på den fremstormende målmand. En hurtig udligning havde været dejligt.

FC Roskilde havde et par tilbud mere - efter 73 minutters spil kommer der et indlæg fra højre - Bajram hopper op og helflugter med vristen, men lige over mål. Uret viser 87 minutter, da indskiftede Mikkel Nøhr afdribler et par modstandere og afslutter lidt uden for feltet, men bolden sniger sig lige forbi stolpen.

Der blev lagt to minutter til - og i det 91. minut smutter Vendsyssels igennem og bliver alene med Villadsen, der dog klarer den - afslutningen er lige på ham.

Dommeren fløjtede af - ærgerligt, at FC Roskilde ikke kunne hente det ene point. Der var nu et par chancer, der godt kunne have kastet et mål af sig. Men er man ikke helt skarp foran kassen, får man ikke point med hjem fra Vendsyssel, der stadig er ubesejrede på hjemmebane i denne sæson. FC Roskilde dumpede en plads ned og ligger nr. 8, med samme pointantal som Silkeborg, der dog har spillet en kamp mindre.

Kampfakta


Vendsyssel FF - FC Roskilde 1-0 (0-0)

Søndag, den 4. oktober 2015, kl. 15.30

Bredbånd Nord Arena

Tilskuere: 1214

Dommer: Morten Krogh

Linjedommere: Jakob Bo Schmidt & Jacob Højrup Vendelbo

4. dommer: Mikkel Redder

 

Startopstilling:

Thomas Villadsen

Stefan Hansen

Anders Møller Christensen

Nikolaj Hansen (anfører) 

Anders Nielsen

Valon Ljuti

Mikkel Thygesen

Lars Brøgger Hansen

Jan Kristiansen

Martin Andersen

Bajram Fetai

 

Kampforløb:

38' Advarsel   Bjarke Jakobsen (Vendsyssel FF)
54' 1-0   Nicolas Bøgild

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
74' Mikkel Thygesen Jesper Bech
74' Jan Kristiansen Mikkel Nøhr Christensen
82' Martin Andersen Mark Leth Pedersen

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Vang Larsen

Anders Qvist

Andreas Lissau