Tabte 3-2 på Gladsaxe Stadion

24. maj 2021

FC Roskilde vidste godt, at det blev en svær kamp på Gladsaxe Stadion i dag mod rækkens nummer 3. AB Gladsaxe spiller altid teknisk godt, er tålmodige og er farlige, når chancerne byder sig.

I dag var ingen undtagelse.

FC Roskilde gik efter alle tre point, i jagten på den forjættede 6. plads, som gutterne satser alt for at nå. Kaptajn Hermansen var ikke med i truppen, da han havde karantæne.

Det startede fint med en hurtig Roskilde-scoring, men langsomt og sikkert spillede hjemmholdet sig ind i kampen og overtog spillet. Og så scorede de på de chancer, de tilspillede sig. De var effektive og de fik lidt hjælp til at komme i gang med et lidt tyndt straffespark.

I 2. halvleg får FCR bedre fat, og efter Mathias Kisums røde kort (64. minut) overtager FC Roskilde spillet og begynder den lange jagt på et par mål. Men selv med en halv times spil i overtal, lykkedes det desværre ikke. AB forsvarede sig godt og FC Roskilde manglede lige det sidste held i de afgørende situationer. Monday stod for 2. halvlegs eneste scoring på straffespark.

Højdepunkter:

7': Magnus har bolden i højre side - trækker ind i banen og spiller bolden til Valdemar der kontrolleret sender den tilbage til Magnus, der first timer en præcis inderside og udplacerer en chanceløs keeper, Jonathan Fischer, i hjemmeholdets mål.

13': AB spiller bolden dybt tæt på straffesparkspletten - Vang går frygtløs ud i bolden og vinder duellen, men slår sig samtidig, så han må have behandling. Han kommer dog op igen.

21': Oliver Juu tager en dejlig dribletur - laver "tunnel" - han sender bolden fladt i feltet - en FCR-spiller springer over, og bolden er serveret til Elvang, der dog sparker over mål.

22': Skovgaard laver straffespark. Det så godt nok tyndt ud fra tribunen. Her kunne man godt have brugt VAR. Frederik Christensen scorer sikkert, da han snyder Vang til at gå til de forkerte side.

32': Daniel Warmbach bringer hjemmeholdet foran 2-1. Elvang taber en duel p baglinjen til Rasmus Møller, der sender bolden tilbage til Warmbach, der tørt banker den ind ved nærmeste stolpe.

41': Valdemar afslutter fint opspil, men der mangler power og keeperen snupper den uden de store problemer.

43': Omstilling til AB - Sylvester Seeger-Hansen løber en halv banelængde med bolden - prikker den i dybden, hvor Emil Mygind Jensen sender den forbi en chanceløs Frederik Vang og bringer AB foran med 3-1.

47': Friløber til samme Mygind - denne gang ramme bolden en knold i afslutningsøjeblikket, og bolden suser langt over mål.

Pause

51': Flot stikning i dybden fra Valdemar til Magnus - Warmbach kommer dog først på bolden, men er ved at lave selvmål - Fischer må giver hjørnespark.

53': Elvang indlæg til Valdemark der header flot - Fischer klarer dog helt nede ved forreste stolpe - måske rammer den endda stolpen.

64': indskiftede Mathias Kisum får en str chance som Kromman dog fint klarer - Kisum sparker ud og rammer Kromann, og forlade banen igen.

71': Flot FCR-opbygning - Elvang sender bolden i feltet - Valdemar kommer gdt op i stanger til bolden, men desværre overmål.

74': Direkte frispark sm Magnus sender flot ind over muren. AB-keeperen, Fischer, må ud i fuld.længde for ar redde.

88': Lang bold i feltet - Valdemar vinder duellen og lægger af til Monday, der bliver nedlagt i feltet. Dommeren dømmer straffespark. Monday eksekverer selv og banker den sikkert i netmaskerne.

90': Hurtig omstilling til AB, der kommer alene igennem - Conrad Kromann vinder flot duellen. Kromann gjorde en god figur.

Det hårde Roskilde-pres for at hente det ene point løb til sidst tør for tid. Efter 95 minutters spil lød dommerens sidste fløjt.

FC Roskilde måtte se sig besejret med 3-2.

Kampfakta


AB Gladsaxe - FC Roskilde 3-2 (3-1)

Mandag, den 24. maj 2021, kl. 13.00

Gladsaxe Stadion

Tilskuere: 

2. division

Dommer: Nicki Nordlund Hansen

Linjedommere: Mohammad Amar Al-Gharawi & Daniel Kühn Christiansen 

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen (anfører)

Casper Neerborg

Andreas Chabert

Oliver Juul

Victor Guldbrandsen

Jakob Skovgaard

Magnus Krogh Hansen

Jannik Skov Hansen

Sebastian Elvang

Valdemar Schousboe

Monday Etim

 

Kampforløb:

7' 0-1 Magnus Krogh Hansen (FCR)
22' 1-1 Frederik Christensen, straffespark (AB)
30' Advarsel Sebastian Elvang (FCR)
32' 2-1 Daniel Warmbach (AB)
43' 3-1 Emil Mygind Jensen (AB)
58' Advarsel Andreas Maarup (FCR)
64' Udvisning Mathias Kisum (AB)
75' Advarsel Simon Holden (AB)
84' Advarsel Jannik Skkv Hansen (FCR)
88' 3-2 Monday Etim, straffespark (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
38' Jannik Skov Hansen Andreas Maarup
45' Jakob Skovgaard Philip Rasmussen
45' Frederik Vang Larsen Conrad Kromann
72' Andreas Chabert Daniel Segev Jørgensen

 

Ikke benyttede spillere:

Mattheo Cliford

Ali Haider Shah

Marc Nybye Sørensen