Taber på et indlæg

29. september 2019

Igen i dag måtte FC Roskilde indkassere et smalt étmåls-nederlag, og for at det ikke skal være løgn scorede Fremad Amager sejrsmålet, der blev sat ind i slutningen af kampen, på et indlæg af Thor Lange.

Man bliver træt af at gentage sig selv, men for pokker, hvor har FC Roskilde ikke heldet med sig for tiden. FC Roskilde leverede igen en godkendt kamp, hvor den planlagte taktik blev fulgt.

De to hold skiftedes til at have bolden i længere perioder, hvor bolden blev kørt rundt i egne rækker. FCR stod defensivt og accepterede når Fremad Amager havde bolden. Hjemmeholdet så mere ud til at miste tålmodigheden, når de ikke kunne få fat i bolden.

Langt inde i 2. halvleg lignede det endelig tre point, efter en klog indsats, men alligevel måtte FC Roskilde tage tomhændede hjem fra Amager.

Højdepunkter:

10' - FCR med flot hjørnsparkskombination - bolden ender hos Souhaib Dhaflaoui, der tæsker en hård inderside helt op i trekantssammenføjningen, men Fremad Amager-keeper, Nicklas Dannevang, er helt oppe i krogen og bokser til hjørnespark.

21' - Frispark fra Mouritsen - Anton Pedersen er gået med op og header ind foran mål - Dannevang og Cavnic får ikke afstemt og kludrer bolden i mål til FCR-føring. Der er tvivl om, hvem der skal noteres som målscorer - dommeren vurderer det er selvmål af Cavnic.

24' - Omstilling til Fremad - bolden smutter under Dawda og giver Fremad-angriberen en mulighed i fri posittion - Vang er redningsmand med en superredning.

Pause

48' - Direkte frispark til FCR lige uden for feltet - Lee Rochester banker over mål.

56' - Smson Iyede bliver spillet fri i dybden alene med Vang - Vang trækker det længstre strå med fantomredning.

65' - Nemanja Cavnic erobrer bolden på midten af forsøger langt udefra, men forbi mål.

66' - Aflevering skråt tilbage til Robert Daugaard Larsen, der afslutter fra kanten af feltet - men desværre lige forbi målet.

67' - Fremad Amager sender en lang bold frem, der overrasker FCR-forsvaret - Markus Bay snupper bolden og lopper over Vang, og resolut banker bolden i kassen til 1-1.

70' - Sven Blummel  banker på mål - Vang bokser væk.

86' - Thor Lange bliver matchvinder for hjemmeholdet. Han får bolden helt ude ved sidelinjen og slår en hårdt indlæg - bolden sejler i mål helt oppe i modsatte trekant - et skud der helt overrumplede Frederik Vang, der ellers havde stået en flot kamp. Faktisk var formentlig alle i Sundby Idrætspark overrasket over den bolds vej i netmaskerne. 

89' - FCR presser på for udligningen - en nedfaldsbold lander hos Souhaib, der afslutter tæt på stolpen, men tackles i skudøjeblikket.

Kampfakta


Fremad Amager - FC Roskilde 2-1 (0-1)

Søndag, den 29. september 2019, kl. 13.45

Sundby Idrætspark

Tilskuere: 1016

NordicBet LIGA

Dommer: Patrick Stenzel Rasmussen

Linjedommere: Ulrik Gøtze & Shpend Shala

4. dommer: Anders Skjødt Voergaard

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Dawda Ngum

Daniel Segev Jørgensen

Anton Pedersen

Nicklas Mouritsen

Nicklas Halse (anfører)

Robert Larsen

Lee Rochester

Souhaib Dhaflaoui

Abdoulie "AB" Njai

Monday Etim

 

Kampforløb:

21' 0-1 Nimanja Cavnic, selvmål (Fremad Amager)
47' Advarsel Ivan Stanic (Fremad Amager)
67' 1-1 Markus Bay (Fremad Amager)
86' 1-2 Thor Lange (Fremad Amager)
90' Advarsel Nicklas Mouritsen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
76' Lee Rochester Devrim Sahin
92' Dawda Ngum Kristian Lindberg

 

Ikke benyttede spillere:

Marco Priis Jørgensen (målmand)

Finnur Justinussen

Lucas Rejnhold Steen

Casper Grening

Jules Youmeni