Taber 3-0 i Helsingør

30. september 2018

Kampen i dag skulle være den kamp, hvor FCR endelig skulle få fat i resten af bundholdene - men det blev det desværre ikke. I stedet fik alle de øvrige bundhold, med undtagelse af Hvidovre, point i dag.

FCR kom ikke ud af startblokken i dag med tilstrækkelig koncentration, og en chockstart af hjemmeholdet knækkede Ørnene. 8 minutter inde i kampen stod den 2-0 og inden en halv time var spillet, var stillingen 3-0. Man frygtede en nedslagtning, men FCR kom dog mere tilbage igen og fik lavet damage control.

Desværre manglede der skarphed i offensiven, og som højdepunkterne nedenfor viser, var der ikke mange tilbud til FCR.

Højdepunkter:

6' - Hjørnespark til FC Helsingør. - de laver en indøvet "springe over-finte", der bringer Anders Holst i fri position - han kan fladt udplacere Schram i FCR-målet. 1-0 og en chockstart af hjemmeholdet.

8' - FCH laver skaber stort set nøjagtig samme situation efter et nyt hjørnespark - denne gang er den Nicolas Mortensen, der kan sende bolden i netmaskerne.

20' - Matheus Leiria afslutter tæt under mål - Schram må ud i fuld længde ved nærmeste stolpe - med en hurtig reaktion, slår han bolden til hjørnespark.

29' - Helsingør bryder igennem i venstre side, da Stefan Hansen mister et skridt i tacklingen - bolden sendes ind foran mål, hvor farlige Nicolas Mortensen igen dukker op og sender bolden i mål til stillingen 3-0.

Pause

52' - Jessen sender hjørnespark ind ved forreste stolpe - Stender header på overliggeren. Et mål her kunne måske have vendt kampen.

80' - Langskud fladt fra Matheus Leiria - Schram piller den helt ude ved stolpen.

2. halvleg var ikke specielt begivenhedsrig, og det var som om FCR ikke havde nøglen til at låse Helsingør-forsvaret op, komme afgørende fri og blive farlige. Når der en sjælden gang var optræk til noget farligt, var det mere individuelle præstationer.

I dag blev det desværre ikke den opfølgning på Hvidovre-kampe, som man kunne ønske sig. Men det eneste våben, der findes for at komme videre fra bundplaceringen er at komme tilbage på træningsbanen og arbejde videre med tingene. Lønstrup har fra starten forudset, at det tager tid, at gennemføre de nødvendige ændringer. 

Et lyspunkt var dog indskiftede Patrick Da Silva, der viste stor fightervilje og højt tempo i sit spil. Lad os se mere af det.

Kampfakta


FC Helsingør - FC Roskilde 3-0 (3-0)

Søndag, den 30. september 2018, kl. 14.45

Helsingør Stadion

Tilskuere: 912

NordicBet LIGA

Dommer: Chris Johansen

Linjedommere: Martin Markus & Christian Nørgård Vilhelmsen

4. dommer: Frida Mia Klarlund Nielsen

 

Startopstilling:

Frederik Schram

Mark Gundelach

Stefan Hansen (anfører)

Daniel Stenderup

Anders Nielsen

Nicklas Halse

Mikkel Thygesen

Nicolai Vallys

Nicolai Jessen

Emil Nielsen

Andreas Bruus

 

Kampforløb:

6' 1-0 Anders Holst (FCH)
9' 2-0 Nicolas Mortensen (FCR)
29' 3-0 Nicolas Mortensen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
40' Emil Nielsen Patrick Da Silva
80' Nicolai Jessen Mathias Kisum
85' Nicklas Halse Maksym Fitel

 

Ikke benyttede spillere:

Jannich Storch

Younes Bakiz

Kyle McLagan

Andreas Hermansen