Pressemeddelelse

Ny FCR Plus Partner

Så kan vi igen byde velkommen til endnu en ny partner, i vores stadig stærkt stigende erhvervsnetværk. Denne gang er det en ny sponsorer fra den finansielle verden, nemlig Sydbank, Roskilde afdeling.

I forbindelse med indgåelse af aftalen, udtaler filialdirektør i Sydbank Roskilde, Niels Prier Olsen, følgende: "Sydbank er en bank, hvor den lokale forankring og det lokale engagement betyder rigtig meget. Vi er derfor glade for vores nye partneraftale med FC Roskilde, da vi gerne vil bidrage til klubben. Vi ser ligeledes frem til at blive en del af det spændende erhvervsnetværk omkring klubben og er glade for den positive modtagelse vi har fået."

I FC Roskilde glæder vi os til at se Sydbank i netværket, og være med til at sætte dem endnu mere på landkortet her i Roskilde og omegn.

Endnu engang velkommen til Sydbank Roskilde.