Svalegårdens Bageri forbliver lyseblå

Et bevis på, at erhvervsnetværk kan skabe gode relationer til andre lokale erhvervsdrivende.

Svalegården Bageri har været medlem af FCR Erhvervsnetværk siden 2019, og i dag kan vi stolt præsentere dem som medlem i 2021!

Mere end bare et bageri. De fleste i Roskilde og omegn kender Svalegårdens Bageri, men vidste du, at de udover at kunne tilbyde til private personer, samtidig har et øget fokus på virksomheder?

Har din virksomhed et ugentligt eller måske dagligt morgenmadsmøde, hvor der er brug for friskbragt brød Weinerbrød eller andet lækkert? Svalegården leverer gratis og uden problemer til virksomheder inden for Roskilde-området. Hvis der er mere end 30 minutters kørsel til virksomheden, så tager de et symbolsk beløb for leveringen. Det skal være nemt for virksomhederne at tilbyde lækre personalefordele til de ansatte.

Lasse fra FCR udtaler:

“Jeg kan huske, da jeg opsøgte Tina og Peter, der er indehaver af Svalegårdens Bageri, var det udelukkende for at få dem med i netværket, da jeg så et kæmpe potentiale for at kunne skabe relationer til andre lokale virksomheder. At de så kunne overraske mig med, at de faktisk tilbød virksomhedsordninger på daværende tidspunkt, så var det oplagt at vi i fælleskab kunne hjælpe hinanden. Jeg kan huske, at Tina fortalte mig, at de aldrig havde gjort sig i erhvervsnetværks - men at de godt kunne se potentialet. Vi fik dem med i netværket og kan tydeligt huske hvordan Tina slog igennem efter første møde, med at få talt med en masse andre medlemmer og få skabt opmærksomheden til netop deres virksomhedsaftaler. Desværre har 2020 ikke været det sjoveste år for netværket i forbindelse med Covid-19-retningslinjer/regler, men jeg er overbevist om, at 2021 får skabt endnu flere aftaler med andre medlemmer.

I mine øjne var Svalegården en af de første her i lokalmiljøet, som fik skabt et nyt koncept i forbindelse med Covid-19-nedlukningen af DK. Nemlig deres hjemmeaktivitet - hvor man kunne bestille hjemmelavet pizza, romkugler eller træstammedej til et symbolsk beløb og skabe hyggen derhjemme, samtidig var man med til at hjælpe Svalegården i en svær periode.”

Du er mere end velkommen til at kontakte Svalegården, uanset om det er vedr. jeres bryllupskage eller en virksomhedsaftale, så tager de godt imod dig.

Svalegårdens Bageri

Tlf. 46356936