Stiftende generalforsamling i FC Roskilde Fan Club

Pressemeddelelse

20. juni 2014

I går blev FC Roskilde Fan Club en realitet! Vi holdt stiftende generalforsamling i Gimles lokaler, med et pænt fremmøde på 35 mennesker. Vedtægterne blev fremlagt og enstemmigt vedtaget. Steen Koustrup Christensen og Kurt Vang Larsen blev ligeledes valgt enstemmigt til posterne som formand og kasserer, og mødet blev i det hele taget afviklet i den afslappede stil, der efterhånden er blevet de roskildensiske roligans kendetegn.

Vores projekt går ud på at samle fanbasen omkring Roskilde på tværs af bydele og aldersskel”, siger Steen Koustrup og glæder sig over at yngre kræfter som for eksempel Jais Vidkjær (billedet) meldte sig under fanerne.

Jais taler om Champions League-deltagelse inden for de næste 50 år, mens den nyvalgte formands visioner er lidt mere jordnære. Formanden udtaler: ”Det er en spændende tid vi går i møde. 1. division venter lige om hjørnet og med det stærkeste hold i FC Roskildes historie, er forventningerne skruet i vejret. Det er en stærk liga, men vi føler vi har en berettigelse til en placering i midten af 1. division.

Vi har fået sammensat en kraftfuld bestyrelse, bestående af en bred vifte af individer fra hele fansegmentet. Derfor står vi i udgangspunktet godt, i arbejdet med at flytte grænserne for standarden af de oplevelser man kan forvente til FC Roskildes kampe fremover. Fantasi og humor bliver væsentlige faktorer i samarbejdet mellem bestyrelse, fans og klubbens ledelse”.

Du kan følge fanklubben på https://www.facebook.com/FCRoskildeFanClub