Stenderup tørner ud for FC Roskilde

25. januar 2017

Pressemeddelelse

Det er en stor fornøjelse at kunne meddele, at Daniel Stenderup nu trækker den lyseblå og hvide FC Roskilde-trøje over hovedet.

Om aftalen med Stenderup udtaler manager Anders Theil: "Da jeg snakkede med Daniel mellem jul og nytår, var det bare for at høre hvor han stod. Intet tydede på, at det ville ende med at Daniel skulle spille for FCR. Vi har haft en rigtig god dialog både med rådgiver og Daniel. Vi er jo, som tidligere nævnt, meget tilfredse med truppen, men det klart, at Daniel - med sin aggressive spillestil og ro på bolden - vil styrke os i et meget spændene forår. Så vi yderst tilfredse med, at det lykkedes".

27-årige Stenderup, der primært spiller i midterforsvaret, har spillet tæt på 150 superligakampe for Brøndby og senest Esbjerg. Det er også blevet til kampe på de danske ungdomslandshold (U/18, U/19, U/20 og U/21). Karrieren startede i Vanløse, hvorfra Stenderup, som 15 årig, skiftede til Brøndby.

Stenderup har selv følgende kommentarer til det kommende samarbejde med FC Roskilde: "Det er klart, jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og lære drengene og folkene i og omkring FC Roskilde at kende. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og de visioner, de har. Det er en klub i udvikling og det bliver fedt at være en del af. Jeg har fra start af følt, at klubben ville mig rigtig meget, og det har været vigtigt for mig i mit valg".

Velkommen til Daniel Stenderup!