Stemningsbilleder fra Skive

FC Roskilde vandt som bekendt 1-3 i den svære udebanekamp mod Skive IK i går.

Det var en rigtig flot præstation, hvor gutterne igen leverede en absolut godkendt indsats. Cheftræner, Martin Jungsgaard, styrede kompetent slagets gang fra sidelinjen, og helhedsindtrykket var ganske solidt. De tre point gjorde, at vi er ved at få kontakt til de øvrige hold i bunden af NordicBet Ligaen.

Den øjeblikkelige stilling i den nederste del af rækken er:

 

Nr. Hold Antal kampe Point
7 Hvidovre 16 17
8 Fremad Amager 14 17
9 Nykøbing FC 15 16
10 HB Køge 14 15
11 Næstved 15 15
12 FC Roskilde 15 13

 

Lørdagens kampe: Vejle - Fremad Amager (kl. 14:00) og HB Køge - Viborg (kl. 16:30).

Vi har her et par stemningsbilleder fra i går:

Kampens dobbelte målscorer, Younes Bakiz, der var med i mange ting kampen igennem og viste sig fra sin farlige offensive side. Hans navn blev nævnt flere gange i presselogen, og man kunne rundt omkring på tribunen høre folk sige: "hvem er ham nummer 10 - han er godt nok god". Og det har de jo ret i...

Kampens anden målscorer, Kyle "Air Force 2" McLagan, der i 89. minut bringer FC Roskilde foran 1-2. Vores højtflyvende midterforsvarer, der scorede for anden kamp i streg, spillede igen en solid kamp. Her hørte man også folk på stadion mumle: "han springer godt nok højt" - og det har de jo også ret i...

Her ses en tilfreds Kyle i bussen hjem.

Der er heftig aktivitet i spillerbussen på vej hjem, når der skal spises lasagne, salat og brød. Der er ikke meget plads at spise på, men stemning var alligevel ret god :-)

Her var gutterne ved at være trætte (det var også en lang dag og en hård kamp på en tung bane. Bussen forlod Roskilde kl. 10:50 og ankom til Roskilde Idrætspark igen præcis midnat) Trætheden var dog ikke nok til afholde Lee Rochester fra at vise en knyttet næve som tegn på glæden over aftenens flotte sejr.

Udsigt fra presselogen, hvor kampreferatet til hjemmesiden blev til. Her blev budt på en Sport-Cola fra det lokale Hancock Bryggerierne A/S (grundlagt i 1876). Hancock lægger navn til Skive IK's stadion - Hancock Arena.

En Sport-Cola er, som navnet antyder, en blanding af sportssmag og colasmag - den kan anbefales :-)