Stadionrekorden står for fald

Vi savner fodbold på stadion ualmindelig meget - og det ved vi, at I også gør!

Ligesom i mange andre fodboldklubber, er vores spillere, trænere og administration hjemsendt. Og ligesom mange andre fodboldklubber, er vi også økonomisk presset i denne tid. Du har nu muligheden for at støtte klubben og samtidig være med i forsøget på at sætte ny fiktiv stadionrekord i Roskilde Idrætspark.

Vores nuværende stadionrekord blev sat den 30. oktober 2014, da FC København var på besøg i DBU Pokalen. Dengang var der hele 5.342 tilskuere på plads - men den rekord skal slås nu!

Nemt og hurtigt kan du via. MobilePay (93437) købe din billet til vores fiktive hjemmekamp den 9. maj 2020, for at vise din støtte til byens hold.

Prisen pr. billet er KUN 10kr. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at købe to, fem, tyve eller hundrede billetter, hvis du ønsker at støtte lidt ekstra. Vi sætter pris på hvert et billetkøb.

Sidder du som virksomhed med tanken om at købe fiktive fodboldbilletter til alle dine ansatte, kan Christian kontaktes på mail cw@fc-roskilde.dk, hvis kvittering ønskes.

Har du ikke MobilePay, kan du gøre ovenstående via. bankoverførsel: 9309 4582494571.

TAK - lad os sammen slå den stadionrekord!