Sæsonstartsmarch med fanklubben

På torsdag lyder startskuddet til en spændende sæson 2016/2017 i 1. division, med et brag af en kamp i Roskilde Idrætspark, når FC Roskilde får besøg af Hobro IK.

FC Roskilde Fan Club sparker sæsonen i gang på sædvanlig overbevisende manér. Besøger du FCRFC på Facebook kan du læse følgende opslag:

"Vi sparker selvfølgelig sæsonen i gang igen med en march fra bymidten til Ørnereden. De flinke gutter fra SKÄNK har sammen med FCRFC doneret en tønde Ørnbeer - så der er fri fadøl for medlemmer fra klokken 16:00, indtil den er tom. Vi går fra SKÄNK klokken 17:00 - marcherer gennem byen - og rammer stadion i god tid til kick-off, som er 18:00. Undervejs trækker vi som sædvanlig lod om en håndfuld fribilletter til kampen".