Sæsonafslutning endte med ærgerligt nederlag

Sæsonens sidste kamp blev afviklet i den dejligt solbeskinnet Roskilde Idrætspark og til lejligheden spillede FC Roskilde i det velkendte orange udebanetøj. Dagens tema var "Go Orange" og det var arrangeret i samarbejde med VisitRoskilde., 

FC Roskilde startede i et 3-5-2-system og virkede klar fra start og ville vise de trofaste FC Roskilde-supportere, at alle mand var indstillede på at slutte godt af, inden de går på sommerpause.

Første scoring kom efter 11 minutters spil. Målscoreren var FC Roskildes Ferdinand Bangsgaard, men bolden blev sendt i eget ned. Et tilbagelægning blev for høj og hård, Frederik Vang troede han kunne heade til bolden, men bolden sejlede ind i målet bag Fredrik. Er rigtig ærgerlig scoring.

FC Roskilde lod sig dog ikke slå ud. 24 minutter er spillet, da Bajram Fetai får bolden i højre side - han trækker ind i banen og afslutter flot og Frederik Rønnow i Horsensmålet må ud i fuld længde for at bokse til hjørnespark. Et par minutter senere stikker Fetai bolden i dyben til fremstormende Robert Larsen, der desværre afslutter forbi tæt under mål.

Udligningen kommer i det 30. minut. Igen er Bajram på spil i højre side, hvor han driver bolden frem - han slår en hård flad aflevering ind foran mål, hvor farlige "Greko" dukker op og sender bolden i netmaskerne til pausestillingen 1-1. "Greko" måtte desværre lade sig udskifte i pausen, da han havde problemer med den ene ankel.

Der var ikke de helt store chancer i starten af 2. halvleg og først efter 73 minutters spil fik FC Roskilde en god mulighed for at bringe sig i front. Efter et hjørnespark stiger Simon Richter til vejrs og header - men desværre lige forbi mål. Ca. fem minutter senere har FC Roskilde direkte frispark - Fetai tager sig af det og løfter bolden over muren, men afslutningen mangler power og præcision.

Stadionuret viser 85 minutter da den afgørende scoring bliver sat i. Et hjørnespark fra FC Roskilde, der ikke kommer langt nok ind i feltet bliver opsnappet af indskiftede Malthe Boesen, der løber fra eget målfelt og hele vejen ned til FC Roskildemålet - trods et par forsøg på at stoppe ham, mere eller mindre relementeret, slipper han igennem og banker bolden ind helt oppe under overliggeren. Ærgerligt, at han får lov!

Trods et par gode chancer, hvor indskiftede unge Zakaria El-Quaz viste fine takter, manglede der lige det sidste held i afslutningerne. I det 93. minut slår Lasse et indlæg fra højre side, bolden lander hos Fetai, der lægger bolde perfekt skråt tilbage til den fremstormende Morten Bertolt - hans afslutning bliver dog en inderside der manglede saft og kraft og som ikke voldte problemer for Rønnow i Horsensmålet. Der havde vi ellers lige den gyldne mulighed for at få et fortjent point at gå på sommerferie med.

Men sådan skulle det ikke være.

Nu går spillerne på tre ugers velfortjent sommerferie, så alle mand kan få "ladet batterierne op" inden det igen går løs i 1. division i den kommende sæson.

Alle i FC Roskilde ønsker supportere, sponsorer og frivillige en rigtig god sommer.

Stemningsbilleder fra sæsonens sidste kamp, der desværre endte med et 1-2 nederlag til AC Horsens. Anders "Nille" Nielsen blev fejret inden kampen, da han havde spillet kamp nr. 150 i forrige runde mod HB Køge.

Kampfakta


FC Roskilde - AC Horsens 1-2 (1-1)

Lørdag, den 6. juni 2015, kl. 16.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 1084

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen

Linjedommere: Amir Sabic & Jan Johansen

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Simon Richter

Stefan Hansen

Anders Møller Christensen

Ronnie Bendtsen

Nikolaj Hansen (anfører)

Ferdinand Bangsgaard

Bajram Fetai

Jesper Bech

Robert Larsen

Christian "Greko" Jakobsen

 

Kampforløb:

11' 0-1   Ferdinand Bangsgaard (FCR), selvmål
30' 1-1   Christian "Greko" Jakobsen (FCR)
47' Advarsel   Anders Møller Christensen (FCR)
78' Advarsel   Jacob Berthelsen (ACH)
85' 1-2   Malthe Boesen (ACH)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
45' Christian "Greko" Jakobsen Lasse Brandt Hansen
53' Stefan Hansen Morten Bertolt
68' Robert Larsen Zakaria El-Quaz

 

Ikke benyttede spillere:

Mads V. Petersen

Oscar Buch (U/19)