Søren Sørensen: "Ekstra meter for klubben og logoet på brystet"

Vi fangede FC Roskildes cheftræner, Søren Sørensen, til en snak om tingenes tilstand både på og udenfor banen, den seneste kamp og den kommende. Søren har sammen med Anders Theil stået i spidsen for holdet i lidt over to uger, med svingende resultater til følge: 
 
“Der er ingen tvivl om, at vi får en skæv indledning på kampen i søndags, med afbrydelser og en skade. Det sætter sit præg, skaber noget usikkerhed og efterlader os under et unødvendigt pres, inden vi overhovedet når at få greb om kampen. Der er ingen undskyldninger. Vi er mentalt bagefter i flere situationer, vi bliver rystet af deres chancehav og bliver for forsigtige. 
 
Forsigtigheden skal kastes overbord. Vi skal være mere modige, spille mere aggressivt - både på egne og på holdets vegne. Der venter mange vigtige kampe, den på fredag er den første. Det er en vigtig kamp for os selv, vores stabilitet og glæden ved spillet. Troen på succes, og troen på at kunne lykkes, har været under pres. Hvis ikke vi selv tror på det, så bliver de resterende kampe en ørkenvandring.
 
Hver enkelt skal finde sig selv nu, det skal vi kunne forvente af professionelle fodboldspillere. Det er gratis, at ville det mest på banen - gratis at gå ind i alle tacklinger, løbe de ekstra meter og investere mere for hinanden.
 
Vi skal stå sammen som hold, en enhed. Løbe de ekstra meter for klubben og byen. Hvis ikke kvaliteten altid er der, så skal arbejdsindsatsen være det.” 
 
På fredag den 23. oktober kl. 19:00 kommer Skovshoved på besøg i Roskilde Idrætspark.