Spørg FCR-panelet

15. januar 2016

FC Roskilde Fan Club arrangerer eksklusiv Q & A med blandt andet cheftræner Anders Theil og formand Bo Tue Knudsen.

Har I nogle spillere i kikkerten i dette transfervindue? Hvordan vil I håndtere AaB i pokalturneringen? Hvorfor spiller vi ikke 3-5-3? Hvorfor blev Villadsen ikke forlænget? Får vi snart varme i banen? Kommer Emil tilbage?

Find selv på flere spørgsmål og kig forbi Spar Nord Loungen i Reden på

torsdag, den 21. januar 2016, kl. 18:00.

Der er en gratis øl/vand mod forevisning af dit medlemskort til FCRFC og ellers favorable priser i loungens bar.

Et panel bestående af formanden for FCR Bo Tue Knudsen, cheftræner Anders Theil, anfører Nikolaj "Hanne" Hansen, ungdoms- og elitechef Christian Juel Glem og sikkerhedschef Allan Hallin sidder klar til at svare på, hvad end for spørgsmål DU måtte have.
FCRFC vil også være repræsenteret i panelet ved formand Steen Christensen og næstformand Jais Vidkjær.

Alle er velkomne!

**** OBS!! GRATIS ADGANG - MEN MAX 70 PLADSER!! ****