Spillerprofil med fun fact

FC Roskilde har i løbet af året fået en del nye spillere i truppen og ny cheftræner. Mange kender nødvendigvis ikke så meget til dem alle sammen.

Derfor har vi sat os for, at vi løbende laver en "Spillerprofil med fun fact" på både nye og gamle spillere i truppen. På den måde bliver det muligt at komme bare en smule tættere på mennesket bag.

FC Roskilde spiller næste kamp - som også er den sidste turneringskamp i efterået - lørdag, den 23. november 2019, kl. 15:00.

Ventetiden kan I bruge til at hygge jer med at læse de første spillerprofiler og blive klogere på eksempelvis deres livret, hvilken musik de lytter til, favoritklub osv.

Et godt sted at starte er vores cheftræner, som godt nok ikke længere er spiller, men alligevel....

Martin "Junge" Jungsgaard

Fulde navn: Martin Jungsgaard

Øgenavn: Junge

Født: 17/02-1975 (44 år)

Højde og vægt: 177 cm & 73 KG.

Civil status: I et forhold

Tidligere klubber som spiller:

Senior: Lyngby BK, RB1906/FCR & Holbæk B&I
Ungdom: Holbæk B&I & Lyngby BK

Tidligere klubber som træner:

Instagram-navn: @jungsgaard

Favoritklub: Manchester United

Idol: Josep Guardiola & Rafael Nadal

Livret: Sushi

Top 3-musik på din playliste:

Suspekt, Benal & MellemFingaMuzik

Favorit tv-program: Premier League (Xee), Champions League (TV3) & True Detective (HBO)