Spar Nord er lyseblå de næste mange år

26. juni 2020

Pressemeddelelse

Spar Nord Roskilde fortsætter med at vise stor interesse for projektet i FC Roskilde, og vi er derfor utrolig glade for, at banken har valgt at forlænge deres sponsorat i klubben, således at de også er at finde flere år endnu.

Jesper Henriksen, der er direktør i Spar Nord Roskilde, er glad for aftalen:
“Det er med stor glæde at vi netop har forlænget vores årelange samarbejde med FC Roskilde. Spar Nord har været en del af klubbens største sponsorer i over 10 år og det er et samarbejde som fortsætter i tiden der kommer.

For os som et lokalt forankret P.I. er det vigtigt at bakke op om byens fodboldmæssige flagskib, og det  flugter fuldstændig med vores ambitioner om at være blandt de største støtter til byens forenings – og idrætsliv. For os er den lokale forankring ekstrem vigtig hvorfor vi selvfølgelig er en del af FC Roskilde.

Vi befinder os i en lidt mærkelig tid pga. af Corona og for os er det enormt vigtigt at vi netop nu bakker op om klubben.

Vi GLÆDER os til samarbejdet og ikke mindst til at invitere kunder og samarbejdspartnere med i Spar Nord Lounge på stadion.“

FC Roskilde direktør, Claus Grønborg, smiler stort over forlængelsen af Spar Nord:
“Vi er meget glade for den fortsatte opbakning til klubben, fra en stor kapacitet, der har været med på rejsen i rigtig mange år. Det er ikke kun opbakningen vi er glade for i FC Roskilde, vi ser også meget frem til at fortsætte samarbejdet i de kommende år."