Smed sejren i sidste minut

16. oktober 2018

I aftenens kamp mod Næstved skulle FC Roskilde fortsætte jagten på de tre point og revanchen fra det smertelige 3-1 nederlag (1. september 2018) i sæsonens første indbyrdes møde, der fandt sted i Næstved.

1. halvleg blev relativ begivenhedsløs, og selvom der var en par sporadiske tilbud i begge ender, formåede ingen af holdene at blive afgørende farlige. Største tilbud kom til FCR's Andreas Bruus, men han manglede den fornødne ro til at kontrollere afslutningen, der i stedet susede over mål.

I løbet af 2. halvleg blev der løst lidt mere op for tingene, og der var farlige gennemspillede tilbud til begge hold. Jessen bragte FCR foran, efter en fin aktion - og det så længe ud til, at Ørnene skulle tage alle tre point - men i kampens sidste minut af den ordinære spilletid fik gæsterne udlignet til 1-1 direkte på frispark.

Højdepunkter:

30' - FCR slår bolden ind i feltet - den bliver lagt tilbage til Andreas Bruus, der ellers står i en fin position, men banker bolden langt over mål.

Pause

54' - Indskiftede Philip Rejnhold fører bolden frem i højre side - han tackles, men er hurtigt oppe igen og får igen fat i bolden - han sender den ind til Nicolai Jessen, der trækker ind i banen og sparker bolden i mål til 1-0 helt ude ved modsatte stolpe.

72' - Den indskiftede irakiske U23-landsholdsspiller, Ahmed Hassan, afslutter resolut på en tværaflevering, men lige over Roskildemålet.

78' - FCR har en fin omstilling - bolden lander hos Kisum midt på banen - han sender den videre til Andreas Bruus, der tager et træk og afslutter frækt med ydersiden. Bolden sniger sig dog lige forbi modsatte stolpe.

90' - Så sker det eneste, der ikke må ske - Næstved får en frispark på kanten af straffesparksfeltet. Andreas Moos sparker det - det ser ud til, at han vil sætte den lige over muren, så Storch tager et skridt ind i banen, men bolden bliver sendt til modsatte side, så Roskilde-keeperen får hånden på bolden, men han kan ikke afværge at bolden går i nettet, helt oppe under overliggeren.

På en virkelig ærgerlig afslutning smider FCR sejren og må altså dele point med "De grønne" fra Næstved. Tre point havde været fortjent og det havde virkelig lunet.

Næste kamp er på søndag - her går turen til Nordjylland, hvor værterne er Thisted.

Nicolai Jessen, alias "Geparden fra Rødby", sikrede med sin scoring det ene point.

Kampfakta


FC Roskilde - Næstved 1-1 (0-0)

Tirsdag, den 16. oktober 2018, kl. 18.30

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 868

NordicBet LIGA

Dommer: Jesper Nielsen

Linjedommere: Jan Johansen & Danny Kolding

4. dommer: Benjamin Helm Svedborg

 

Startopstilling:

Jannich Storch

Patrick Da Silva

Stefan Hansen (anfører)

Daniel Stenderup

Anders Nielsen

Nicklas Halse

Mikkel Thygesen

Nicolai Vallys

Nicolai Jessen

Andreas Bruus

Emil Nielsen

 

Kampforløb:

13' Advarsel Andreas Moos (NIF)
30' Advarsel Mark Kongstedt (NIF)
46' Advarsel Daniel Norouzi (NIF)
48' Advarsel Kasper Mertz (NIF)
54' 1-0 Nicolai Jessen (FCR)
73 Advarsel Mads Olsen (NIF)
82' Advarsel Daniel Stenderup (FCR)
90' 1-1 Andreas Moos (NIF)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
45' Anders Nielsen Philip Rejnhold Olsen
76' Nicolai Jessen Mathias Kisum
87' Andreas Bruus Andreas Hermansen

 

Ikke benyttede spillere:

Jonas Jepmond

Maksym Fitel

Anders Qvist

Morten Nielsen

Dagens kampsponsor: BAUHAUS

Dagens kampboldponsor: BAUHAUS